Noteer in uw agenda: Startersevent Achterhoek op 7 maart

U bekijkt een pagina uit het archief 08-03-2019

Op 7 maart vindt in ons gemeentehuis van 13.30 tot 17.00 uur het tweede Startersevent Achterhoek plaats. Wilt u een eigen bedrijf beginnen of bent u de afgelopen drie jaar gestart in de Achterhoek? Dan bent u van harte welkom.

Powersessies

Er komt veel op u af als u een bedrijf wilt starten of pas gestart bent. Starters zijn op zoek naar allerlei relevante informatie, kennis en nieuwe mensen die hen verder kunnen helpen. Dat bieden wij in één middag op één plek met dit gratis Startersevent. U kunt kennis opdoen in enkele powersessies over allerlei startersthema’s, zoals sociale media, fiscale voordelen, klanten werven en juridisch advies. Op het kennisplein haalt u informatie op bij een tiental organisaties en bedrijven. Voor inspiratie zorgen Pim Michels (Go 4 Goals Online Marketing uit Hengelo (Gld), Erik Legters (Distilleerderij De Bronckhorst uit Zelhem) en Iris Hulsteijn (Visser Mode uit Vorden). Zij delen hun starterservaringen, vertellen waarom zij een eigen bedrijf zijn gestart, hoe het nu met ze gaat en waar ze tijdens de start tegenaan gelopen zijn. Uiteraard is er gelegenheid om te netwerken. Bekijk ook de flyer in de bijlage hieronder.

Het Startersevent Achterhoek wordt georganiseerd door ROZ en onze gemeente, met medewerking van de gemeenten Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk en de Sociale Dienst Oost Achterhoek. Meer informatie en aanmelden via www.rozgroep.nl/startersevent2019.