Officiële besluiten maken we digitaal bekend

U bekijkt een pagina uit het archief 19-10-2021

De gemeente neemt jaarlijks vele besluiten over zaken die gevolgen kunnen hebben voor uw buurt. Over een nieuw bestemmingsplan bijvoorbeeld of een vergunning voor een evenement, een verbouwing of het kappen van een boom. Ook nieuwe en aangepaste verordeningen vallen onder deze besluiten. In een verordening, zoals de Algemene Plaatselijke Verordening, staan regels waaraan inwoners en bedrijven in Bronckhorst zich horen te houden. Wist u dat de gemeente deze besluiten publiceert op www.officielebekendmakingen.nl? Via http://overuwbuurt.overheid.nl vindt u op eenvoudige wijze de officiële publicaties van Bronckhorst.

De wereld wordt steeds digitaler en de landelijke overheid heeft enkele jaren geleden besloten dat alle officiële bekendmakingen van de overheid (dus ook die van ons) op deze site gepubliceerd moeten worden. Voor uw gemak publiceren we op deze gemeentepagina’s in Contact naast allerhande artikelen met foto’s om u te informeren over zaken die spelen in de gemeente nog wel wekelijks een beknopt overzicht van alle aanvragen en verleende besluiten van een bepaalde week.

Abonneer u op e-mailservice bekendmakingen

Wilt u de officiële bekendmakingen in uw mailbox ontvangen? Dat kan! Abonneer u dan via http://overuwbuurt.overheid.nl op de e-mailservice voor bekendmakingen. U kunt daarbij aangeven van welke bekendmakingen (bijvoorbeeld 'binnen een straal van', maar ook welk soort bekendmaking) u een attendering wilt ontvangen. U kunt hiervoor via deze site ook een gratis app downloaden.