Ook lekker bewegen? Doe mee aan de Sportdagen 55+

Tijdens de Nationale Sportweek van 20 t/m 29 september 2019 organiseren we in samenwerking met (sport)verenigingen, GGD-NOG, lokale ondernemers een ouderensportdag in Vorden en Keijenborg. In Vorden is de ouderensportdag op 25 september, twee dagen later op 27 september is de sportdag in Keijenborg.

Programma

Tijdens de sportdagen hebben we een afwisselend programma voor u in petto. Waaronder een gratis gezondheidscheck, waarbij onder andere uw knijpkracht, bloeddruk en uw conditie wordt gemeten. Daarnaast is er een leuk en afwisselend aanbod van activiteiten. Er is voor iedereen wat te doen, ook als u minder valide bent kunt u meedoen. Zo kan er een proefrit op een e-bike worden gemaakt, wordt er een Walking Football training georganiseerd, is er een fietstocht, mountainbike clinic, een wandeling, buiten-yoga  volksdansen of een spelletje kubb, een van origine Zweeds gooispel met houten blokken.

Locaties

De sportdagen worden gehouden bij de velden van VV Vorden en Keijenburgse Boys. De activiteiten in Vorden zijn tussen 13.30 en 16.00 uur. In Keijenborg starten we om 10.00 en eindigen de activiteiten rond de klok van 13.30 uur. De exacte tijden van het programma zijn op dit moment nog niet bekend, maar volgen binnenkort op www.lekkerbezig.org

Hoewel de activiteiten met name op 55+ zijn gericht, kunt u als u met uw ouder(s), andere familieleden, buren of vrienden komt uiteraard gewoon meedoen aan de activiteiten. Deelname is gratis en koffie en thee is inbegrepen. U hoeft zich niet aan te melden.