Op Morgen Mobiel komt naar u toe!

U bekijkt een pagina uit het archief 15-09-2022

De gemeente ontmoet inwoners, geïnteresseerde voorbijgangers en organisaties graag bij de Op Morgen Mobiel! De Op Morgen Mobiel is een pop-up locatie, rijdende informatiekraam en ontmoetingsplek inéén. Het is de plek voor het goede gesprek over de samenleving van morgen. Om te informeren, inspireren en te verbinden, om samen te werken aan een duurzaam Bronckhorst. De Op Morgen Mobiel geeft het goede voorbeeld. Zo wordt werken aan onze toekomst vooral leuk!

De Op Morgen Mobiel zet regelmatig op verschillende locaties in Bronckhorst haar deuren open voor tips, advies, inspiratie, een goed gesprek of gewoon een kopje koffie! Het is de plek om ervaringen uit te wisselen en nieuwe kennis op te doen. Ook organisaties of buurten kunnen de Op Morgen Mobiel reserveren voor een evenement of bijeenkomst. De Mobiel sluit graag aan bij mooie duurzaamheidsinitiatieven in de gemeente.

Opening Op Morgen Mobiel op 5 september

Op 5 september om 11.00 uur ‘doopt’ wethouder Wilko Pelgrom van duurzaamheid de Op Morgen Mobiel vóór het gemeentehuis. Hij licht de inzet van de Mobiel dan ook toe. Iedereen is van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn en een kijkje te nemen in de Mobiel. De Op Morgen Mobiel is t/m 15 september dagelijks van 10.00-16.00 u bij het gemeentehuis te bezoeken, daarna rijdt ‘ie door naar het Solarpark in Hengelo

Duurzame voorbeeld

Natuurlijk, de Op Morgen Mobiel geeft zelf het duurzame voorbeeld. Gebouwd met natuurlijke en milieuvriendelijke bouwmaterialen en circulair ingericht. Voorzien van de nieuwste technieken op het gebied van duurzaam wonen en leven: zonnepanelen voor energie, een hybride warmtepomp en infrarood voor warmte, een regenton voor het regenwater en een composttoilet.

Persoonlijk advies

Weten hoe u aan de slag kunt met verduurzaming van uw woning, tuin en buurt? In de Op Morgen Mobiel praten duurzaamheidsexperts u bij. Met mooie voorbeelden, overzichten van wat het u kost én oplevert en tips hoe u zelf aan de slag kunt. Samen kijken we naar uw persoonlijke situatie en hoe u kunt besparen op energiekosten of uw tuin en buurt groener kunt maken.

Weten waar de Op Morgen Mobiel binnenkort staat, of de Mobiel zelf reserveren? Meer info: www.Op-Morgen.nl/Op-Morgen-Mobiel.

Meer info

Op Morgen, voor ons klimaat

Op Morgen is een platform waar we onze krachten bundelen voor een beter klimaat. Omdat we samen verantwoordelijk zijn voor een duurzame toekomst voor onze (klein)kinderen. In Bronckhorst zijn al veel mooie initiatieven. Laten we deze verhalen delen en elkaar inspireren om samen in actie te komen voor de toekomst. Op Morgen is voor iedereen die groen, duurzaam en toekomstbestendig denkt en vooral ook doet!