Oproep voor onderzoek vrijwilligerswerk

U bekijkt een pagina uit het archief 11-12-2018

We zijn trots op alle inwoners die zich als vrijwilliger inzetten voor hun vereniging, buurt of stichting. We willen vrijwilligers graag helpen, om het leuker en makkelijker te maken. Daarvoor horen we graag wat u als vrijwilliger nodig hebt. Maar ook waarom u vrijwilliger bent, of juist niet. Daarom doen we onderzoek naar vrijwilligerswerk in Bronckhorst. We roepen alle vrijwilligers op, om deze vragenlijst in te vullen. Hoe meer reacties, hoe beter wij onze vrijwilligers kunnen helpen. Dus: doe mee!

Op dit moment zijn er verschillende producten voor vrijwilligers vanuit de gemeente: een vrijwilligersverzekering, de website www.meedoeninbronckhorst.nl en ondersteuning door medewerkers van de gemeente bij vrijwilligersinitiatieven en verenigingen. En er zijn meer mogelijkheden. We zijn benieuwd of u ze kent en nog belangrijker, of u er iets aan heeft. Het invullen van de vragenlijst duurt 5-10 minuten.  

U vindt de vragenlijst op de website van Moventem. Wilt u de vragenlijst liever via de post ontvangen of telefonisch beantwoorden? Neem daarvoor contact op met Moventem via (0575) 76 02 27. Zij zijn bereikbaar op werkdagen tussen 8.30-17.00u.