P10 zoekt parels op het platteland

U bekijkt een pagina uit het archief 12-10-2019

Elk jaar organiseert de P10 de Henk Aalderink-prijs, vernoemd naar onze overleden oud-burgemeester en oprichter van de P10. Dit jaar zoekt de P10 daarvoor naar parels op het platteland. Een parel is een plek die het bezoeken waard is, een energiek evenement of een bruisend initiatief. En die zijn er meer dan genoeg in Bronckhorst! 

Degene die de meeste indrukwekkend parel inlevert wint € 2.500,-. Met alle ingeleverde parels stelt de P10 een toeristische route samen door heel Nederland! Dat betekent extra promotie voor uw plek, evenement of initiatief.

Meld uw parel aan voor 11 oktober 2019! Kijk voor meer informatie en het aanmelden van uw parel op www.p-10.nl/ha-prijs.

Oud-burgemeester Henk Aalderink was de drijvende kracht achter de P10, het netwerk van plattelandsgemeenten. Samen brengen de P10 gemeenten het platteland onder de aandacht van de landelijke en Europese politiek. De Henk Aalderinkprijs is in het leven geroepen om aan Nederland te laten zien wat er op het platteland gebeurt.