Paul Bunkers uit Vorden koninklijk onderscheiden

Uit handen van burgemeester Marianne Besselink kreeg Paul Bunkers uit Vorden gisteren een welverdiende koninklijke onderscheiding (Lid in de Orde van Oranje-Nassau). Dit gebeurde tijdens een feestelijk moment in de ledenvergadering van de Harmonie Vorden in het Kulturhus in Vorden.

Paul Bunkers is sinds 1975 betrokken bij de Harmonie Vorden. Naast zijn actieve lidmaatschap, vervult hij ook al jarenlang taken zoals het secretarisschap en is hij organisator van diverse activiteiten. Daarnaast is hij vanaf 2002 actief als penningmeester en lid van de commissie Touring en sinds 2015 commissielid Veteraanmotoren van de HAMOVE in Hengelo. Hij organiseert voor deze commissies onder andere 4x per jaar tourritten en rallyritten en is actief tijdens de jaarlijkse offroad- en wegraces. In 2014 werd hij lid van de programmacommissie van het Kulturhus. In deze hoedanigheid draagt Paul Bunkers bij aan de programmering, verzorgt de pr en communicatie en verleent hand- en spandiensten bij de meeste activiteiten van het Kulturhus.

Het mag duidelijk zijn dat de heer Bunkers zich geruime tijd op bijzondere wijze voor de samenleving heeft inspannen. De aard, duur, diversiteit, maatschappelijke betekenis en uitstraling van zijn activiteiten hebben tot de welverdiende koninklijke onderscheiding geleid!