Schrijf je in als team voor Fit-Veur-Altied-ommetje!

Na de zomervakantie barst de stappenstrijd los tussen Achterhoekse bedrijven/medewerkers in de Ommetje app. Deze tien-weekse wandeluitdaging start op 23 september 2022 en daagt iedereen uit om elke dag 20 minuten een ‘ommetje’ te maken. Veel mensen kennen de Ommetje-app al, maar wij doen mee aan een nieuwe, Achterhoekse variant: het Fit Veur Altied-ommetje!

Je loopt in teams tegen elkaar, dus bedrijf tegen bedrijf. Kan jullie bedrijf ook een team samenstellen dat gemiddeld vijf ‘ommetjes’ per week loopt? Warm je collega's nu alvast op, zodat wanneer ze uitgerust terugkomen van vakantie mee gaan doen aan deze leuke challenge. Noteer deze datum en ga de uitdaging aan!

Een dagelijkse wandeling draagt bij aan de gezondheid, zowel fysiek als mentaal. Je voelt je niet alleen fitter en gezonder, je verkleint ook nog eens de kans op ziekten. Vergeet niet dat meer bewegen ook stress vermindert, je hart gezond houdt, je slaap bevordert én je simpelweg veel meer energie geeft. Daarbij is het ook gewoon leuk om samen met je collega’s de competitie met andere bedrijven aan te gaan! Je maakt als team kans op mooie prijzen.

Doe jij met je bedrijf/organisatie ook mee?

Het is een mooie eerste stap om binnen jouw organisatie op een laagdrempelige manier en geheel kosteloos aan de slag te gaan met vitaliteit. Ook de gemeente onderschrijft het belang van gezonde en vitale medewerkers. Inschrijven kan via www.fitveuraltied.nl/ommetje. Je ontvangt een speciale code om je als organisatie definitief aan te melden voor het Achterhoekse Fit Veur Altied-Ommetje.  

Vragen? Kijk dan op de website van www.fitveuraltied.nl/ommetje