Slimme en duurzame tips om prettig te wonen

Hoe wilt u wonen? Comfortabel, veilig, maar ook zo duurzaam mogelijk? Dat dachten we al! Kom naar de Oost West Thuis Best-markt op 12 oktober op de gemeentewerf, Zelhemseweg 27 in Hengelo (Gld). U kunt dan zelf ontdekken wat u nu en straks kunt doen om prettig en bewust te wonen en te leven. Idee├źn en tips genoeg!

De hele dag staat in het teken van duurzaam woongemak. Veel bedrijven en organisaties bedenken slimme oplossingen om uw woning toekomstbestendig te maken of het zelfstandig wonen zo comfortabel en veilig mogelijk. Op de gezellige buitenmarkt laten zij graag hun nieuwste producten zien. U mag ook zalf van alles uitproberen en kunt gratis workshops volgen.

Wat ons nu vreemd voorkomt, is straks heel gewoon. De toekomst begint nu en daarom is het goed om te weten wat alle mogelijkheden en ontwikkelingen zijn. De Oost West Thuis Best-markt is voor iedereen! Jong en oud zijn welkom, want prettig en duurzaam wonen en leven wil toch iedereen?

Speciale woongemak-actie!

Steentje eruit, plantje erin! Lever een tuintegel in en ontvang een gratis plantje voor uw tuin*. Minder steen op uw erf betekent minder wateroverlast, minder temperatuurstijging en minder verdroging van de bodem. Zo draagt u een steentje bij aan een duurzame groene omgeving!

*)max. 1 per huishouden, op = op.