Spreekuren gebiedsambtenaren op locatie

U bekijkt een pagina uit het archief 15-01-2020

Heeft u onze gebiedsambtenaren al eens ontmoet? Zij zijn een schakel in de samenleving, tussen inwoners, maatschappelijke organisaties, bedrijven en gemeente. Hebt u idee├źn voor uw woonomgeving, maar weet u niet bij wie u terecht kunt voor hulp om uw idee verder uit te werken? Hebt u iemand nodig om mee te denken over het organiseren van een bijeenkomst/activiteit? Wilt u weten wat er in omliggende dorpen gebeurt als het gaat om uw plannen/initiatieven en hoe u daarvan kunt leren of er wellicht bij aan kunt haken?

Zij kunnen u als sparringpartner bijvoorbeeld de weg wijzen naar geschikte locaties, mogelijke samenwerkingspartners, financieringsmogelijkheden etc. Zo zijn we graag betrokken, dragen een steentje bij, en waar wij verplichtingen hebben vervullen we die natuurlijk. Dus...durf te vragen! Onze gebiedsambtenaren zijn er voor u!

Zij houden onder andere maandelijks spreekuren op locatie, waar u kunt binnenlopen:

Hummelo: 
6/1 in De Ruimte van 16.30 - 18.00 uur (iedere eerste maandag van de maand)

Zelhem:
7/1 in de Oranjehof van 16.30 - 18.00 uur (iedere eerste dinsdag van de maand)

Hengelo:
14/1 in Ons Huis van 16.30 - 18.00 uur (iedere tweede dinsdag van de maand)

Vorden:
8/1 in Van Sinckel van 13.30 - 15.30 uur (iedere tweede woensdag van de maand)

Steenderen:
8/1 in De Steenuil, in de ruimte van de historische vereniging, van 16.30 - 18.00 uur (iedere tweede woensdag van de maand)

Graag tot dan op het spreekuur! Aarzel niet, loop bij ze binnen!

Willy Toonk nieuwe gebiedsambtenaar Hengelo e.o. en Zelhem e.o.

Gebiedsambtenaar Jeanne Wissink die in de gebieden Hengelo e.o. en Zelhem e.o. werkte, is begin december met pensioen gegaan en wordt opgevolgd door Willy Toonk. Zij vormt samen met Jan Ditzel een duo in Hengelo, Keijenborg, Veldhoek en Velswijk en met Arie Vries in Zelhem, Halle en Varssel. Wellicht kent u Willy al? Zij is ook accountmanager voor agrarische bedrijven en zij heeft zich jarenlang ingezet voor landschapsontwikkeling. Hoe kunt u onze nieuwe gebiedsambtenaar bereiken?

Willy: e-mail: w.toonk@bronckhorst.nl of tel. (0575) 75 03 77 / (06) 20 67 24 65

Meer info over onze gebiedsambtenaren en wat zij voor u kunnen betekenen leest u op de pagina 'Gebiedsambtenaren'.