Tip: KIEK UUT – Online talkshow voor ondernemers

U bekijkt een pagina uit het archief 15-06-2021

Op 14 juni a.s. om 20.00 uur organiseren Platform Veilig Ondernemen (PVO) Oost-Nederland en de gemeente voor ondernemers de online talkshow KIEK UUT. Het centrale thema is de invloed die de georganiseerde misdaad uitoefent op het bedrijfsleven. Burgemeester Marianne Besselink gaat vanuit het gemeentehuis onder leiding van Anton Jansen (manager PVO Oost-Nederland) in gesprek met een lokale ondernemer, een expert van Het Centrum voor Criminaliteitspreventie en Veiligheid (CCV) en een vertegenwoordiger van de politie. Bekijk alvast de trailer op YouTube.

De onderwereld is steeds vaker op zoek naar mogelijkheden om gebruik te maken van diensten en faciliteiten van de bovenwereld. Op een faire manier zakendoen staat onder druk, oneerlijke concurrentie is het gevolg. De leidraad in het tafelgesprek is om aan de hand van (lokale) voorbeelden te laten zien wat in bestuurlijke, strafrechtelijke en praktische zin heeft plaatsgevonden en welke consequenties dat heeft gehad voor ondernemers. Nog belangrijker is de vraag hoe deze inmenging van de georganiseerde misdaad en de gevolgen voor onze maatschappij kan worden voorkomen.

Aanmelden

De online talkshow KIEK UUT is voor alle ondernemers in Bronckhorst. Kijkt u mee? Het is gratis en aanmelden kan via de website van PVO Oost-Nederland. Kort voor de talkshow ontvangt u een e-mail met de link om de uitzending live te kunnen volgen op 14 juni.