Uw huis klaarmaken voor de toekomst?

U bekijkt een pagina uit het archief 21-09-2021

Wilt u meer comfort, de energierekening verlagen of is uw huis toe aan een flinke opknapbeurt, maar hebt u daar de financiële middelen niet voor? Denk dan eens aan onze Toekomstbestendig Wonen Lening. Met deze lening tegen een gunstige rente kan het misschien wel!

Sinds afgelopen mei kent de gemeente één lening voor duurzaamheidsmaatregelen in zowel bestaande als nieuwbouwwoningen in Bronckhorst. Het doel van de lening is verbetering van bestaande woningen op het gebied van energie, duurzaamheid en levensloopbestendigheid. Maar ook sloop van bijvoorbeeld verpauperde schuurtjes, asbestsanering of funderingsherstel vallen binnen de regeling.

Eén lening, één loket

Het VerduurSaam Energieloket voert de regeling uit. Meer informatie over de lening vindt u via: www.bronckhorst.nl/duurzaamheidslening.

Samenvoeging drie gemeentelijke leningen

De gemeente voegde alle bestaande leningen voor het verduurzamen van woningen samen in deze nieuwe regeling. Het gaat om de Duurzaamheidslening, de Blijverslening en de Kluswoninglening. U hoeft nu niet meer uit te zoeken welke lening voor uw woonwens geschikt is of meerdere aanvragen in te dienen voor uw woningaanpassingen