Vanaf 26 februari 40 dagen geen alcohol!

De IkPas actie van januari is afgelopen. Duizenden mensen hebben meegedaan en een maand geen druppel gedronken. Heeft u niet meegedaan? Grijp dan alsnog uw kans! Op 26 februari begint namelijk de 40 dagen actie.

Veel mensen drinken alcohol. Op feestjes, na het sporten, tijdens het eten, na het werk of voor het slapen gaan. Misschien hoort het er gewoon bij, vindt u het gezellig, of drinkt u omdat u stress hebt of u eenzaam voelt.

Maar wist u dat (tijdelijk) stoppen met alcohol veel voordelen heeft?

  • Het scheelt geld
  • U voelt zich fitter en slaapt beter door
  • Medicijnen, bijvoorbeeld voor diabetes, depressie of angsten, werken beter
  • U valt minder snel
  • U kunt altijd autorijden, ook na een feestje

Doe vanaf 26 februari mee en ervaar zelf welke voordelen IkPas heeft!

Ondersteuning via website, app en social media

Inschrijven kan op ikpas.nl of via de IkPas app (te downloaden in de AppStore). Door u in te schrijven, vergroot u de kans dat u het volhoudt. U kunt dan advies krijgen van een IkPas coach en nieuwsbrieven met tips ontvangen. Ook kunt u terecht op Facebook, Twitter en Instagram om ervaringen en tips uit te wisselen met anderen die meedoen. Gaat u de uitdaging ook aan? Kijk op ikpas.nl voor meer informatie.  

Meer nodig?

Maakt u zich zorgen over uw drankgebruik of het drankgebruik van iemand in uw omgeving? En wilt u er eens met een professional over praten? Neem contact op met Margriet de Winkel (e-mail: m.winkel@iriszorg.nl of tel. (088) 60 61 728) van Iriszorg Preventie.