Waar vindt u de ondergrondse containers voor restafval?

U bekijkt een pagina uit het archief 31-03-2020

Veel inwoners brengen sinds kort hun restafval naar ondergrondse containers. Wist u dat u met uw afvalzak niet alleen terecht kunt bij de milieuparkjes, maar ook op andere plekken in uw buurt? In totaal staan er 66 ondergrondse containers voor restafval in de gemeente. U kunt gebruik maken van alle containers in uw woonplaats of nabijheid. Wilt u weten waar de containers bij u in de buurt staan?

Dat kunt u vinden op de 'kaart containers in uw buurt' van Circulus Berkel of in de Afvalvrij app van Circulus-Berkel onder ‘Restafval’. Wilt u ook toegang tot een container in een andere plaats in Bronckhorst? Dat kan. Neem hiervoor contact op met Circulus-Berkel.

Milieupas

De containers opent u met uw milieupas. Per inworp kunt u een vuilniszak van 60 liter kwijt en betaalt u een tarief van € 2,03 (tarief 2020). De gemeente verrekent dit met uw afvalstoffenheffing.

Storing

Heeft een container onverhoopt een storing, meld dit dan bij Circulus-Berkel. Plaats uw afvalzak niet naast de container! Neem deze mee naar huis of kies voor een container op een andere locatie. Vaak staat er in de buurt nog een. Heeft u de klep niet kunnen openen vanwege een storing, dan is er ook geen inworp geregistreerd.

Meer weten

Kijk voor meer informatie op www.inzamelingbronckhorst.nl of neem contact op met Circulus-Berkel via WhatsApp 06 10 50 73 00 of tel. 0900 95 52 (geen toeslag).