Wandel naar je werk dag 4 april - Bedrijven en werknemers doe mee!

Op 4 april is het Wandel naar je Werk-dag. Heel Nederland wordt opgeroepen die dag (een deel van) de route naar het werk te lopen. En zo hun werkdag met meer energie te beginnen. Bronckhorst is wandelgemeente van het jaar. Het is hier prachtig wandelen en wandelen is gezond. Daarom promoot de gemeente de actie. Veel medewerkers van de gemeente lopen mee.

Oproep aan bedrijven

We roepen bedrijven in Bronckhorst graag op om ook mee te doen aan de actie en hun medewerkers te stimuleren die dag (een deel) van de route naar hun werk te lopen. De gemeente heeft ook voor hun werknemers die meewandelen een leuk Bronckhorster aanmoedigingspakketje klaar staan.

Hoe werkt de Wandel naar je werk dag

Alle stappen tellen. Dus wandelen van huis naar de werkvloer kan. Is dat te ver? Van bus of trein naar je bureau kan ook. Of spreek bijvoorbeeld bij het huis van een collega af die wat meer in de buurt van het werk woont en ga vanaf daar gezellig samen op pad.

Werknemers die meedoen, maken kans op mooie prijzen

  • een 3-gangen diner én hotelovernachtingen
  • museumtickets
  • wandelgidsen
  • stappenteller
  • een speciaal Bronckhorster aanmoedingspakket

Aanmelden

Meld u nu gratis aan op www.wandelnaarjewerkdag.nl. En voor het Bronckhorster aanmoedigingspakketje s.v.p. ook nog via www.bronckhorst.nl/wandelen (voor 26 maart!). Geef u dus op beide sites even op, het werkt heel eenvoudig.

Meer info

Anna van de gemeente:

“Ik loop samen met een aantal collega’s die dag, gezond en gezellig! We verzamelen bij mijn huis. Ik denk dat we 40 minuten onderweg zijn.”