Wegafsluitingen in verband met snoeiwerkzaamheden

U bekijkt een pagina uit het archief 01-04-2019

Bomen zijn belangrijk, voor onze inwoners en als onderdeel van ons Bronckhorster landschap. Onze bomen willen we goed verzorgen. Op dit moment hebben de bomen in ons buitengebied een snoeiachterstand. Daarom gaan we de komende periode aan de slag om deze achterstanden op te lossen.

In de periode november 2018 t/m maart 2019 snoeien we bomen op verschillende plekken in de gemeente. Het gaat om ongeveer 17.000 (!) bomen, voornamelijk langs de wegen in het buitengebied. 

Wegafsluitingen

Voor de veiligheid sluiten we wegen waar we snoeien tijdelijk deels af. Dit kan voor enige overlast zorgen. Soms is het nodig om de weg helemaal af te sluiten voor verkeer. In dat geval krijgen aanwonenden en bedrijven persoonlijk bericht van ons en informeren we u via deze gemeentepagina’s. Hulpdiensten en Arriva kunnen wel gebruik maken van de wegen. Ook blijven aanwonenden bereikbaar. Er kunnen omstandigheden zijn die de uitvoering van de werkzaamheden kunnen vertragen of versnellen, zoals weersomstandigheden. Uiteraard proberen wij de overlast te beperken. Wij danken u voor uw begrip.