Wegwerkzaamheden Stikkenweg Zelhem

Van maandag 6 december tot en met 10 december worden er werkzaamheden uitgevoerd aan de Stikkenweg in Zelhem. Tijdens de werkzaamheden zullen er momenten zijn waarop de Stikkenweg (gedeeltelijk) afgesloten is.

Fasering en bereikbaarheid

  • 6 t/m 8 december:
    Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. Bestemmingsverkeer kan tijdens de werkzaamheden grotendeels de bestemming bereiken. Overdag worden er tijdens de werkzaamheden verkeersregelaars ingezet aan beide zijden van het werkvak.
     
  • 9 t/m 10 december
    Op donderdag 9 december en vrijdag 10 december wordt het asfalt en de markering aangebracht. Tijdens deze werkzaamheden is het enkele uren niet mogelijk om gebruik te maken van de Stikkenweg. Bedrijven aan de Ericaweg, Arendsenweg, Wassenaarweg en Melkweg kunnen altijd via een van de twee uitritten van de Ericaweg op de Stikkenweg het bedrijventerrein bereiken/verlaten. Ook dit wordt geregeld door middel van verkeersregelaars.

Ophalen huisvuil

In de periode van de werkzaamheden wordt er geen huisvuil opgehaald. De ophaalmomenten van PMD (8 dec.) en papier (9 dec.) komen te vervallen. U kunt uw huisvuil naar de dichtstbijzijnde ondergrondse containers brengen.

Contact

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden kunt u voor vragen contact opnemen met Bas van Vegchel via bvanvegchel@vangelder.com.