Werkzaamheden: Ruurloseweg Hengelo en Hummeloseweg Laag-Keppel

U bekijkt een pagina uit het archief 24-10-2020

Vanaf 12 oktober gaan we aan de slag met werkzaamheden aan de Ruurloseweg in Hengelo en de Hummeloseweg in Laag-Keppel. Het gaat vooral om aanpassingen aan de drempels en versmallingen in de weg. Let op: Door omstandigheden is de planning aangepast.

Hengelo

Aan de Ruurloseweg passen we de drempel aan bij huisnummer 36 en asfalteren we de chicane het dorp uit opnieuw, dit om een “bult” die in het asfalt zit eruit te halen. Donderdag 22 oktober wordt het asfalt aangebracht. Op vrijdag 23 oktober in de loop van de dag gaat de weg weer open voor het verkeer.

Laag-Keppel

Op de Hummeloseweg (voor huisnummer 11) wordt de versmalling en drempel weggehaald. Daar komt een middengeleider voor terug en laten we de rode fietsstroken aan de zijkanten doorlopen. De planning daar is van 12 t/m 22 oktober. Donderdag 22 oktober wordt het asfalt aangebracht. Op vrijdag 23 oktober in de loop van de dag gaat de weg weer open voor het verkeer.

De planning is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij slecht of nat weer kan het zijn dat we de werkzaamheden uit moeten stellen of langer duren.

Bereikbaarheid en veiligheid

Tijdens de werkzaamheden is de weg afgesloten voor doorgaand verkeer. De weg is op de meeste momenten wel toegankelijk voor bewoners en bezoekers van aanliggende percelen. Tijdens werkzaamheden kunt u mogelijk meer hinder ondervinden. De omleidingsroutes zijn door gele borden aangegeven. Bewoners krijgen ook nog een brief over de werkzaamheden in hun straat. We proberen de overlast tot een minimum te beperken. Uiteraard denken wij aan uw en onze veiligheid, daarom plaatsen wij waarschuwingen en afzettingen. Neemt u deze in acht, het is voor ieders veiligheid. We vragen uw begrip en pas op elkaar.