Werkzaamheden Wildenborchseweg Vorden

De Wildenborgseweg in Vorden krijgt een nieuwe deklaag op het asfalt. Aannemer Dostal voert deze werkzaamheden van 21 t/m 25 september 2020 uit en herstelt daarmee de laag die eerder dit jaar werd aangebracht en weer losliet.

Werkzaamheden

De werkzaamheden bestaan uit: frezen, asfalteren van de gehele weg, het aanbrengen van markering en belijning en een rode slijtlaag bij de fietssuggestiestroken. Het wegdek wordt dan gelijk aan het deel van Lochem. Ook passen we de drempel bij de Wildenborcherhof aan. Dostal neemt de kosten voor deze reparatie voor zijn rekening en zorgt daarmee voor een duurzame oplossing voor bewoners en gemeente.

Wanneer

Van 21 t/m 25 september is de Wildenborchseweg afgesloten voor doorgaand verkeer. De weg is op de meeste momenten wel toegankelijk voor bewoners en bezoekers van aanliggende percelen. Op momenten dat de aannemer meer hinder verwacht zet deze extra verkeersregelaars in om het verkeer in goede banen te leiden. Het overige verkeer kan gebruik maken van de omleidingsroutes. Let op: de planning is afhankelijk van de weersomstandigheden. Bij slecht of nat weer worden de werkzaamheden uitgesteld.