Weten hoe u energie kunt besparen in huis?

U bekijkt een pagina uit het archief 19-03-2019

Energiecoaches komen graag gratis langs met handige tips. Bij energiebesparing in huis denken veel mensen aan het aanschaffen van zonnepanelen of het aanbrengen van isolatie. Dat zijn zeker goede mogelijkheden. Daarvoor is echter best een investering nodig. En mensen met een huurwoning zijn hiervoor aangewezen op hun verhuurder. Er zijn ook veel gemakkelijkere manieren om energie te besparen in huis.

In de Achterhoek zijn speciaal opgeleide energiecoaches die u hiermee op weg kunnen helpen. De energiecoaches zijn vrijwilligers. Zij helpen u kosteloos en vrijblijvend om inzicht te krijgen in uw energieverbruik en uw energierekening. Of u nu in een huurhuis woont of een koophuis heeft. Ze komen bij u langs en geven u concrete tips hoe u energie kunt besparen. Daarbij gaat het niet om grote investeringen of dure verbouwingen, maar om hele simpele aanpassingen in uw dagelijkse woon- en leefgedrag zoals het type verlichting en verwarming in uw huis, de hoeveelheid water die u verbruikt, de apparatuur die u gebruikt en de hoogte van uw energierekening. Daarmee kunt u snel en eenvoudig energie besparen en dus geld. Met hele simpele maatregelen zijn al snel honderden euro’s per jaar te besparen!

Een bezoek aanvragen?

Meer informatie over de Achterhoekse energiecoaches of een bezoek van een energiecoach aanvragen? Ga dan naar www.verduursaamenergieloket.nl/energiecoach, bel het loket via tel. (0314) 82 03 60 of mail: info@verduursaamenergieloket.nl. Het bezoek en advies van de coach is gratis. Een mooie kans!