Wij zoeken kampioenen!

U bekijkt een pagina uit het archief 01-12-2020

Ook dit jaar willen we graag Bronckhorster sportkampioenen huldigen. Ondanks dat er waarschijnlijk tal van kampioenschappen geen doorgang hebben gevonden door corona. Toch willen we hen die dit jaar wel een kampioenschap hebben behaald eer bewijzen en in het zonnetje zetten. Inwoners die een persoon of club kennen die het afgelopen jaar kampioen geworden is op sportief gebied kunnen dit vóór 1 december 2020 doorgeven aan de gemeente.

Tijdens de (aangepaste) nieuwjaarsreceptie op 6 januari 2021 huldigen we de kampioenen van 2020 coronaproof. Kent u een persoon of club die het afgelopen jaar kampioen geworden is op sportief of cultureel gebied? Aanmelden kan via onderstaande link.

Aanmelden kampioenen 2020

De huldiging van de kampioenen is een blijk van waardering van de gemeente aan haar inwoners voor hun bijzondere prestatie. Om geen kampioenen over te slaan, vragen we uw medewerking! U kunt personen of clubs aanmelden als zij voldoen aan de volgende voorwaarden:

  • de persoon of club is afkomstig uit Bronckhorst.
  • de persoon of club heeft een eerste, tweede of derde prijs behaald tijdens een nationaal,  een Europees- of een wereldkampioenschap.
  • het kampioenschap moet erkend zijn door een (landelijke) bond.
  • de prestatie moet door de persoon of club zelf verricht zijn, de eigenaar van bijvoorbeeld een rashond of bijzondere vogel komt niet in aanmerking.