Wilt u (verdere) schulden voorkomen? ‘Vroeg eropaf’ helpt!

Heeft u moeite om rond te komen? Bent u bang om in de schulden te raken en wilt u dat voorkomen? Vraag om hulp voordat de situatie uit de hand loopt. De gemeente geeft gratis advies en hulp met het project ‘Vroeg Eropaf’. U kunt in bepaalde situaties in aanmerking komen voor een bijdrage of financiële tegemoetkoming van verschillende instanties. Bijvoorbeeld als u een laag inkomen en weinig vermogen heeft. Vroeg Eropaf helpt u op weg, ook in coronatijd.

Bijzondere tijden

De coronacrisis zorgt voor veel veranderingen in ons dagelijkse leven. Eén van deze veranderingen kan zijn dat uw inkomen gedeeltelijk of zelfs helemaal wegvalt. Dit kan voor veel onzekerheid, stress, maar ook vragen zorgen. Als gevolg hiervan kan het zijn dat u uw rekeningen niet kunt betalen, of dat uw administratie niet overzichtelijk is. Ook kan het zijn dat u niet weet bij welke instantie u terecht kunt voor het aanvragen van de regelingen of toeslagen.

Hulp

Wij kunnen u helpen. Op tijd hulp zoeken geeft rust en voorkomt dat geldzorgen groter worden. Dus komt u er even niet uit? Wilt u bijvoorbeeld een regeling treffen maar weet u niet hoe? Heeft u een oplossing en wilt u weten of er nog andere mogelijkheden zijn? Of wilt u uw financiële situatie met iemand bespreken? Neem contact met ons op! Dat kan via tel. (0575) 75 02 78 en per e-mail via vroegeropaf@bronckhorst.nl.