Word jij onze nieuwe jeugdburgemeester?

Wij zoeken een nieuwe jeugdburgemeester! Lijkt het jou leuk om alle kinderen van Bronckhorst te vertegenwoordigen? Bijvoorbeeld bij evenementen, bijeenkomsten en de gemeente? Om mensen te ontmoeten? En je mening te geven? Kom je uit Bronckhorst en zit je in groep 7 van een basisschool in de gemeente? Lees dan alle informatie eens goed door. Misschien ben je zo enthousiast dat je mee wilt doen en komend jaar onze jeugdburgemeester wilt zijn.

Wil je weten wat een jeugdburgemeester allemaal doet, en hoe je je kunt opgeven? Lees dan verder op de pagina 'Verkiezing jeugdburgemeester'.

Kjeld

Afgelopen jaar was Kjeld onze jeugdburgemeester. Hij vond het erg leuk en roept jullie hierbij graag op om zeker te reageren om zo aandacht te kunnen vragen voor wat jij belangrijk vindt. En je woont bijzondere bijeenkomsten bij! Voor Kjeld gold dat sommige bijeenkomsten vanwege corona niet door konden gaan. Dat is ook de reden dat wij willen kijken of hij komend jaar, als zogenaamde locoburgemeester, nog een enkele activiteiten waar hij zich speciaal voor in wilde zetten alsnog kan oppakken. Dus jullie komen elkaar vast tegen!