Zomerprogramma jeugd 2021

U bekijkt een pagina uit het archief 24-07-2021

Ook deze zomer organiseren onze combinatiefunctionarissen weer leuke activiteiten voor de jeugd. De activiteiten zijn gratis. Aanmelden is verplicht. Er is een beperkt aantal plekken, dus vol=vol. 

Zomerprogramma jeugdactiviteiten

Activiteit Datum & tijd Voor wie? Locatie
Voorronde NK stoepranden 16 juli: 15.00 - 17.00 uur Groep 3 t/m 8 Kermisterrein Steintjesweide, Hengelo
Mountainbiketocht

20 juli: 09.00 - 11.00 uur (volgeboekt)

11.30 - 13.30 uur (nog beperkt aantal plaatsen)

Groep 5 t/m 8

Groep 5 t/m klas 6 (VO)

VV Vorden
Spelletjes ochtend 21 juli: 10.30 - 12.00 uur Groep 1 t/m 4

Veldje naast concordia Baak

Workshopdag 'Het Perfecte Plaatje'

23 juli: 10.00 - 12.30 uur

13.30 - 16.00 uur

Groep 5 en 6

Groep 7 en 8

De Boerderij Zelhem

Voorronde NK Stoepranden op kermisterrein

Dit jaar organiseert Jantje Beton voor het 5e jaar het Nederlands Kampioenschap Stoepranden. Ook jij kan je plaatsen voor dit NK door mee te doen aan deze voorronde, georganiseerd i.s.m. Handbalvereniging S.V. Quintus en Schutterij E.M.M. Hengelo. Naast stoepranden zijn er ook andere activiteiten zoals bubbelbal, boogschieten en een springkussen! Aan het einde van de dag is bekend wie zich plaatst voor het NK Stoepranden!

Mountainbiketocht

Lekker crossen door de bossen? Samen met de Achtkastelenrijders maken we een tocht rondom Vorden. Kinderen hoeven geen eigen mountainbike te hebben om mee te doen, fietsen en helmen zijn aanwezig. Een eigen fiets en helm meenemen mag natuurlijk ook! Geef dit aan in het aanmeldformulier.

Spelletjesochtend

Speciaal voor onderbouwgroepen van de basisschool organiseren we een spelletjesochtend met het thema ‘vakantie’. Kinderen worden in groepjes verdeeld en gaan onder begeleiding allerlei leuke, sportieve spellen spelen op het veldje naast Concordia.

Workshopdag ‘Het Perfecte Plaatje’

Na een succesvolle eerste editie van de Fotoworkshop ’Het Perfecte Plaatje’ voor jongeren, is deze zomer de basisschooljeugd aan de beurt! Op de workshopdag leren de deelnemers alles over fotografie en poseren van docenten van de kunstacademie. Een eigen camera meenemen hoeft niet, deze zijn aanwezig op de locatie. Schiet jij straks ‘het perfecte plaatje’?

Meedoen?

Kinderen kunnen zich aanmelden voor activiteit(en) naar keuze via onderstaande button.

Ik wil me aanmelden!

Vragen?

Neem voor vragen contact op met combinatiefunctionaris Lise Middelkoop via l.middelkoop@bronckhorst.nl.