Ouder en kind

Icon

  • Scholen gesloten, online lessen

    De lockdown heeft ook grote gevolgen voor het onderwijs. Scholen in het basis- en voorgezet onderwijs en instellingen voor mbo, hbo en wetenschappelijk onderwijs geven les op afstand om zo het aantal contacten te beperken. Zij mogen wel uitzonderingen maken voor leerlingen in een examenjaar, praktijkgericht onderwijs, voor het afnemen van examens en tentamens en voor kwetsbare kinderen. De kinderopvang is gesloten.

  • Tip: nieuwe website ggdsamengezond

    De website www.ggdsamengezond.nl van de GGD geeft betrouwbare informatie op het gebied van gezondheid. Onder andere vindt u er actuele informatie over corona en veel gestelde vragen en antwoorden over bijvoorbeeld testen en hygiĆ«nerichtlijnen. Bezoekers kunnen doorklikken naar relevante protocollen, filmpjes, lesmateriaal etc.

  • Omgaan met de gevolgen van het coronavirus

    De kabinetsmaatregelen in de aanpak van het coronavirus hebben grote maatschappelijke gevolgen. Het Nederlands Jeugdinstituut heeft goede informatie op een rij gezet speciaal voor kinderen, ouders, opvoeders en jeugdprofessionals en - beleidsmakers om zo goed mogelijk om te gaan met de huidige situatie, gebaseerd op vragen die leven. Bekijk de website van het Nederlands Jeugdinstituut.

Archief

Meer info

Lees ook


Nog vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Via tel. (0575) 75 02 50 of ons contactformulier. Samen staan we sterk!