Ouder en kind

Icon

  • Onderwijs - Update 15 februari 2022

    Meer informatie over de gevolgen van de coronamaatregelen voor het onderwijs en de kinderopvang voor scholieren, (gast)ouders, kinderopvangorganisaties en het onderwijs vindt u op de website van de Rijksoverheid. Bijvoorbeeld over de regels en afspraken voor basisonderwijs en speciaal onderwijs, kinderopvang, voortgezet (speciaal) onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, hogescholen en universiteiten en over zaken als thuis studeren, gebruik van mondkapjes, hulp en ondersteuning bij onderwijs op afstand, testen etc.

  • Tips en trucs voor jongeren en hun ouders

    De afgelopen coronatijd met veel maatregelen is voor kan zwaar geweest zijn voor jongeren en u als ouders. Het is een extra moeilijke tijd geweest voor deze leeftijdsgroep, voor wie ontdekken zo belangrijk is voor hun ontwikkeling. Als een kind het zwaar heeft, is dat ook voor ouders moeilijk.

  • Tip: website ggdsamengezond

    De website www.ggdsamengezond.nl van de GGD geeft betrouwbare informatie op het gebied van gezondheid. Onder andere vindt u er actuele informatie over corona en veel gestelde vragen en antwoorden over bijvoorbeeld testen en hygiĆ«nerichtlijnen. Bezoekers kunnen doorklikken naar relevante protocollen, filmpjes, lesmateriaal etc.

Archief

Meer info

Nog vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Via tel. (0575) 75 02 50 of ons contactformulier. Samen staan we sterk!