Ouder en kind

Icon

 • Onderwijs - Update 20 april

  Meer informatie over de gevolgen van de coronamaatregelen voor het onderwijs en de kinderopvang voor scholieren, (gast)ouders, kinderopvangorganisaties en het onderwijs vindt u op de website van de Rijksoverheid. Bijvoorbeeld over de regels en afspraken voor basisonderwijs en speciaal onderwijs, kinderopvang, voortgezet (speciaal) onderwijs, middelbaar beroepsonderwijs, hogescholen en universiteiten en over zaken als thuis studeren, gebruik van mondkapjes, hulp en ondersteuning bij onderwijs op afstand, testen voor leraren etc.

 • Tips en trucs voor jongeren en hun ouders

  Ondanks de versoepelingen kan de huidige coronasituatie nog steeds zwaar zijn voor jongeren en hun ouders. Het is een extra moeilijke tijd (geweest) voor deze leeftijdsgroep, voor wie ontdekken zo belangrijk is voor hun ontwikkeling. Als een kind het zwaar heeft, is dat ook voor ouders moeilijk.

 • Tip: nieuwe website ggdsamengezond

  De website www.ggdsamengezond.nl van de GGD geeft betrouwbare informatie op het gebied van gezondheid. Onder andere vindt u er actuele informatie over corona en veel gestelde vragen en antwoorden over bijvoorbeeld testen en hygiĆ«nerichtlijnen. Bezoekers kunnen doorklikken naar relevante protocollen, filmpjes, lesmateriaal etc.

 • Omgaan met de gevolgen van het coronavirus

  Het Nederlands Jeugdinstituut heeft goede informatie op een rij gezet speciaal voor kinderen, ouders, opvoeders en jeugdprofessionals en - beleidsmakers om zo goed mogelijk om te gaan met de coronasituatie, gebaseerd op vragen die leven. Bekijk de website van het Nederlands Jeugdinstituut.

Archief

Meer info

Nog vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Via tel. (0575) 75 02 50 of ons contactformulier. Samen staan we sterk!