Op dit moment zijn wij telefonisch niet bereikbaar door een storing. Excuses voor het ongemak.

Sluit venster

Ouder en kind

Icon

  • Maatregelen onderwijs - Update 25 juni

    Kinderen in het reguliere basisonderwijs gaan sinds 8 juni weer volledig naar school. Kinderen in het speciaal onderwijs en speciaal basisonderwijs gaan sinds 11 mei weer volledig naar school. De noodopvang is per 1 juli alleen nog beschikbaar voor leerlingen van ouders die werken in de zorg (avond/nacht/weekend). Hierover worden afspraken gemaakt met kinderopvang en gemeente.

  • Tip: nieuwe website ggdsamengezond

    De GGD heeft een nieuwe website www.ggdsamengezond.nl gelanceerd met betrouwbare informatie op het gebied van gezondheid. Onder andere vindt u er actuele informatie over corona en veel gestelde vragen en antwoorden over bijvoorbeeld testen en hygiĆ«nerichtlijnen. Bezoekers kunnen doorklikken naar relevante protocollen, filmpjes, lesmateriaal etc.

  • Omgaan met de gevolgen van het coronavirus

    De kabinetsmaatregelen in de aanpak van het coronavirus hebben grote maatschappelijke gevolgen. Het Nederlands Jeugdinstituut heeft goede informatie op een rij gezet speciaal voor kinderen, ouders, opvoeders en jeugdprofessionals en - beleidsmakers om zo goed mogelijk om te gaan met de huidige situatie, gebaseerd op vragen die leven. Bekijk de website van het Nederlands Jeugdinstituut.

Archief

Meer info

Lees ook


Nog vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Via tel. (0575) 75 02 50 of ons contactformulier. Samen staan we sterk!