Let op: Wegens onderhoudswerkzaamheden is het NIET mogelijk om op vrijdag 25 oktober 2019 een paspoort of identiteitskaart aan te vragen. Ophalen van eerder aangevraagde documenten is wel mogelijk.

Sluit venster

Reconstructie openbare ruimte Voor-Drempt

Op meerdere plekken in Voor-Drempt renoveren we de openbare ruimte. We richten onder andere het groen anders in, het regenwater voeren we anders af en de parkeerplekken breiden we uit.

De Gildeweg en De Marke in Voor-Drempt op de schop

Op 11 februari is Dostal Wegenbouw gestart met werkzaamheden aan de De Gildeweg en de Marke in Voor-Drempt. Dostal Wegenbouw legt een riolering aan voor hemelwater en vervangt het asfalt door bestrating.

Verschillende fasen

Het werk gebeurt in zes verschillende fasen. Dostal begint met het gedeelte vanaf de Braambergseweg tot de DS de Graafweg. Dat duurt vanaf 11 februari tot half maart. Begin maart start fase 2, dat is het gedeelte vanaf de DS de Graafweg tot de Marke. Eind juni 2019 moet het werk klaar zijn. Dit is afhankelijk van de weersomstandigheden. In onderstaande tabel ziet u een overzicht van alle geplande werkzaamheden. Voor fasen 3 en verder volgen de data.

Fase Locatie werkzaamheden en afsluiting voor verkeer
Overzicht planning fasen
1 Gildeweg: het gedeelte vanaf de Braambergseweg tot de DS de Graafweg
2 Gildeweg: het gedeelte vanaf de DS de Graafweg tot de Marke
3A De Marke
3B Gildeweg: het gedeelte vanaf de Marke tot de Dreef
4 Gildeweg: het gedeelte vanaf de Dreef tot de Kerkstraat
5 De kruising Kerkstraat - Gildeweg

Doorgaand verkeer omgeleid

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden is dat deel van de weg afgesloten voor verkeer. Doorgaand verkeer wordt omgeleid.

Wat staat er nog op de planning?

Werkzaamheden

 Globale planning
Groenwerkzaamheden in het dorp / straten januari – juni 2018
Riolering en straatwerk Binnenweg / Kerkstraat / Braambergseweg maart – juni 2018
Parkeerplaats Dreef augustus 2018
Groenwerkzaamheden bovenstaande wegen september – oktober 2018
Riolering en straatwerk Gildeweg en de Marke maart – juli 2019
Groenwerkzaamheden Gildeweg en de Marke  september 2019

Meer info

Inloopspreekuur en meer info

Wilt u iets vragen of melden? Tijdens de reconstructie is er wekelijks op woensdag van 14.00 tot 15.00 uur een inloopspreekuur in de bouwkeet aan de Binnenweg. U kunt dan binnenlopen met uw vraag aan de aannemer of gemeente. Verder houden wij u op de hoogte van de werkzaamheden via onder meer deze gemeentepagina’s, onze facebookpagina, de projectpagina op onze website en de website van de dorpsraad (www.dorpsraaddrempt.nl).