Reserveren gemeentelijke materialen

Icon

De gemeente Bronckhorst biedt de mogelijkheid om tijdens een evenement gebruik te maken van gemeentelijke materialen, zoals dranghekken, hesjes voor verkeersregelaars, verkeershekken, vlaggenmasten en vlaggen. Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van deze materialen.

Direct materialen reserveren

Vóór het reserveren moet u een aanvraag voor een evenementenvergunning hebben ingediend. Reserveringen die worden geplaatst zonder dat de aanvraag is ingediend, worden door ons geannuleerd. U moet dan na de aanvraag voor een evenementenvergunning opnieuw de reservering plaatsen.

Welke materialen zijn beschikbaar?

  • 3 aanhangwagens met dranghekken. Op twee aanhangwagens staan 70 dranghekken en er is 1 aanhangwagen met 100 dranghekken. U kunt per evenement maximaal 1 aanhangwagen reserveren.
  • 40 verkeershekken, per stuk te reserveren.
  • 20 vlaggenmasten, per stuk te reserveren.
  • 70 verkeershesjes, per stuk te reserveren.
  • 6 vlaggen, per stuk te reserveren.

Voor wie zijn de materialen beschikbaar?

De dranghekken en de verkeershekken zijn alleen beschikbaar voor niet-commerciële evenementenorganisaties (stichting of vereniging). Vlaggenmasten, vlaggen en verkeershesjes worden uitgeleend aan alle evenementenorganisaties.

Brengen en halen van de materialen

Dranghekken, verkeershekken en vlaggenmasten worden op de woensdag voor het evenement gebracht en in de week na het evenement weer voor woensdag opgehaald. Verkeershesjes en vlaggen moet u zelf afhalen en inleveren op het gemeentehuis.