Trouwambtenaren in gemeente Bronckhorst

Icon

Vanuit de gemeente Bronckhorst voeren de Buitengewoon Ambtenaren Burgerlijke Stand (BABS-en) de regie over uw huwelijksvoltrekking of partnerschapsregistratie. Zij verzorgen deze ceremonie op een persoonlijke en creatieve manier, afgestemd op uw wensen. Daarmee leveren zij een belangrijke bijdrage aan een onvergetelijke dag.

Op de pagina 'Huwelijk en geregistreerd partnerschap' vindt u alle informatie die nodig is voor de melding voorgenomen huwelijk.


BABS Eva SchuurmanEva Schuurman

Liefde wil je delen. Het laat je stralen, snotteren, gniffelen en stotteren. Wanneer jullie liefde voor eventjes in mijn handen ligt, vertrouw dan op ontspanning, luchtigheid, geruststelling en schoonheid. En dat zonder de prachtige ernst en noodzaak van het samenzijn te verliezen.
 

BABS Jacqueline van LeijdenJacqueline van Leijden

Voor mij staat voorop dat jullie een ceremonie krijgen naar eigen wens. Een persoonlijk verhaal waar je je in herkent, waarbij je mag lachen of een traan mag wegpinken. Het is mijn uitdaging om dat in een ontspannen sfeer te doen.

 

BABS Jeanette de Vos - MichelJeanette de Vos-Michel

Trouwen is hét moment waarop verleden, heden en de toekomst samen komen. Dat moment moet heel speciaal zijn! Graag ga ik met jullie samen aan de slag om jullie huwelijksceremonie precies die vorm te geven die helemaal bij jullie past. Liefdevol, persoonlijk en warm. Met humor én diepgang; een lach en een traan. Dat gun ik ieder bruidspaar.
 


 

BABS José Smits-BoekhorstJosé Smits-Boekhorst

Ik vind het fantastisch om een bijdrage te mogen leveren aan één van de belangrijkste dagen in het leven van twee mensen die van elkaar houden. Een trouwdag is een hoogtepunt in je leven, daar moet je met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Graag maak ik er samen met jullie een mooie, persoonlijke en onvergetelijke huwelijksceremonie van. 

BABS Kees-Jan HoogerheideKees-Jan Hoogerheide

Wat is mooier dan wanneer twee mensen voor elkaar kiezen en besluiten samen hun levens te delen. Als enthousiaste “BABS” wil ik kort en krachtig de vertaler zijn van jullie liefde voor elkaar, zodat de officiële ceremonie een zeer persoonlijk betekenis krijgt. Op deze wijze maken we van deze verbintenis een grootse liefdevolle belevenis die wij samen delen met jullie naasten! 

BABS Paul SmitPaul Smit

De trouwdag is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven. En ik zou het als een eer beschouwen als ik daar onderdeel van mag zijn. Het liefst maak ik er een gezellige, informele en vrolijke plechtigheid van. Maar uiteraard gaat alles wat ik doe of zeg in overleg met het bruidspaar. Samen zorgen we er voor dat de huwelijksdag een onvergetelijke dag wordt en de plechtigheid één van de hoogtepunten. 

Eigen trouwambtenaar

Het is ook mogelijk om een trouwambtenaar van de burgerlijke stand uit een andere gemeente te kiezen. Dat is alleen mogelijk wanneer de trouwambtenaar in vaste dienst is als (buitengewoon) ambtenaar van de burgerlijke stand bij een andere gemeente. Deze trouwambtenaar moeten we wel eenmalig benoemen als 'eenmalige trouwambtenaar' van de gemeente Bronckhorst.

Kiest u voor een eigen trouwambtenaar? Met het formulier verzoek benoeming eigen trouwambtenaar kunt u uw verzoek indienen. Let op: deze mailt u naar huwelijken@bronckhorst.nl naast uw melding voorgenomen huwelijk.