Wie wordt uw trouwambtenaar?

Icon

Vanuit de gemeente Bronckhorst voeren de Buitengewoon Ambtenaren Burgerlijke Stand (BABS-en) de regie over uw huwelijksvoltrekking of partnerschapsregistratie. Zij verzorgen deze ceremonie op een persoonlijke en creatieve manier, afgestemd op uw wensen. Daarmee leveren zij een belangrijke bijdrage aan een onvergetelijke dag.

Wat tegenwoordig ook kan, is dat u zelf zo'n (buitengewone) ambtenaar van de burgerlijke stand uit een andere gemeente kent en graag wil dat hij of zij uw plechtigheid in Bronckhorst voltrekt. Wij kunnen deze persoon dan, speciaal voor uw bruiloft, voor één dag als trouwambtenaar van Bronckhorst benoemen.

Hieronder ziet u onze BABS-en:

José Smits-Boekhorst

Ik vind het fantastisch om een bijdrage te mogen leveren aan één van de belangrijkste dagen in het leven van twee mensen die van elkaar houden. Een trouwdag is een hoogtepunt in je leven, daar moet je met een goed gevoel op terug kunnen kijken. Graag maak ik er samen met jullie een mooie, persoonlijke en onvergetelijke huwelijksceremonie van. 
 

Eva KusterEva Schuurman

Liefde wil je delen. Het laat je stralen, snotteren, gniffelen en stotteren. Wanneer jullie liefde voor eventjes in mijn handen ligt, vertrouw dan op ontspanning, luchtigheid, geruststelling en schoonheid. En dat zonder de prachtige ernst en noodzaak van het samenzijn te verliezen.


Jacqueline van LeijdenJacqueline van Leijden

Voor mij staat voorop dat jullie een ceremonie krijgen naar eigen wens. Een persoonlijk verhaal waar je je in herkent, waarbij je mag lachen of een traan mag wegpinken. Het is mijn uitdaging om dat in een ontspannen sfeer te doen.

 

Kees-Jan HoogerheideKees-Jan Hoogerheide

Wat is mooier dan wanneer twee mensen voor elkaar gekozen hebben en dat dan ook nog eens officieel willen bevestigen en vastleggen. Als enthousiaste en hartelijke “BABS” wil ik de vertaler zijn van jullie wensen en ideeën hierbij, zodat jullie optimaal kunnen genieten. Op deze wijze maken we van deze officiële verbintenis, een grootse liefdevolle belevenis welke jullie samen delen met jullie naasten!

Paul SmitPaul Smit

De trouwdag is voor veel mensen de mooiste dag van hun leven. En ik zou het als een eer beschouwen als ik daar onderdeel van mag zijn. Het liefst maak ik er een gezellige, informele en vrolijke plechtigheid van. Maar uiteraard gaat alles wat ik doe of zeg in overleg met het bruidspaar. Samen zorgen we er voor dat de huwelijksdag een onvergetelijke dag wordt en de plechtigheid één van de hoogtepunten.

Jeanette de Vos-MichelJeanette de Vos-Michel

Trouwen is hét moment waarop verleden, heden en de toekomst samen komen. Dat moment moet heel speciaal zijn! Graag ga ik met jullie samen aan de slag om jullie huwelijksceremonie precies die vorm te geven die helemaal bij jullie past. Liefdevol, persoonlijk en warm. Met humor én diepgang; een lach en een traan. Dat gun ik ieder bruidspaar.

Meer info

* Alles wat op deze pagina staat geldt ook voor een partnerschapsregistratie.