Op dit moment zijn wij telefonisch niet bereikbaar door een storing. Excuses voor het ongemak.

Sluit venster

Wat u kunt doen

Icon

 • Plan je vakantie in eigen streek

  Vakantieplannen? Kies voor je eigen gemeente of onze mooie Achterhoek en steun zo lokale ondernemers. Laat je eens verrassen door je eigen omgeving. Er is hier zoveel te beleven en te zien. Of attendeer familie en vrienden elders in Nederland om de #GelderseStreken te komen ontdekken. Kijk eens op de website van de Achterhoek.

 • Maak zelf uw mondkapje

  Het dringend advies is om in publieke binnenruimten een mondkapje te dragen. U kunt hiervoor niet-medische mondkapjes gebruiken of zelf een mondkapje maken. In de bijlage bij dit bericht vindt u een patroon en werkwijze.

 • Koop lokaal en steun lokale ondernemers

  Er zijn in deze coronatijd enkele mooie initiatieven opgestart om lokale bedrijven te ondersteunen. Koopt u lokaal? Bijvoorbeeld een heerlijke afhaalmaaltijd van uw favoriete restaurant? Dat kan onder andere bij dé verzamelplaats van lekkere maaltijden en leuke spullen van lokale Bronckhorster ondernemers www.beleefbronckhorst.nl, maar ook op www.achterhoekbezorgt.nl.

 • Uw gezondheid

  Heeft u vragen over uw gezondheid of maakt u zich zorgen? Op de website van de GGD Noord- en Oost Gelderland vindt u veel informatie over waar u terecht kunt met vragen en wat u zelf kunt doen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

 • Zwerfvuil

  In onze gemeente is een groot aantal vrijwilligers actief dat zwerfvuil opruimt. De vrijwilligers vinden op dit moment veel papieren zakdoekjes. Gooi deze na gebruik in een prullenbak of neem het mee naar huis en gooi het daar weg. #Bronckhorstschoon. Ruimt u zwerfvuil op? Lees dan verder voor belangrijke regels daarbij...

Archief

Meer info

Lees ook...


Nog vragen?

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op. Via tel. (0575) 75 02 50 of ons contactformulier. Samen staan we sterk!