Werken bij de gemeente Bronckhorst

Icon

Werken bij één van de mooiste en grootste plattelandsgemeenten van Nederland! De gemeente Bronckhorst is een moderne en open organisatie. Wij springen in op de ontwikkelingen in de samenleving en gaan uit van de kracht van onze inwoners en ondernemers. De maatschappij is altijd in beweging. Dat maakt ons werk heel afwisselend. We werken samen met verschillende partijen, van inwoners, buurten, verenigingen, ondernemers tot andere overheden. Altijd kijken we hoe we goede plannen kunnen ondersteunen. Vanuit een positieve houding. Want we geloven erin dat wat goed is moet kunnen. Met trots d’r an, zeggen we. Bekijk ons filmpje ‘Samen maken we Bronckhorst’ op YouTube waar we onze manier van werken toelichten.

Het liefst werk je natuurlijk bij een organisatie waar je je thuis voelt en waar je mogelijkheden ziet. En waar jij je persoonlijk kunt ontwikkelen. Daar zorgen wij voor bij de gemeente Bronckhorst. We hebben een lerende cultuur. Voor opleiding, ontwikkeling en experimenteren is veel ruimte. Onze organisatie heeft de perfecte grootte. Groot genoeg voor allerlei mooie regelingen, voorzieningen en verschillende soorten functies. En klein genoeg om de meeste collega’s te kennen en een hechte club te vormen. Samen maken we Bronckhorst, maar samen zijn we ook Bronckhorst!

Wat zegt collega:

Ook stond het werk van enkele collega's in het zonnetje in het programma 'Helden van Nu'. Daar zijn we heel trots op! Bekijk de beelden via YouTube.

Spreekt onze organisatie en manier van werken je aan? Houd dan deze pagina in de gaten of volg ons via LinkedIn. Meer vacatures bij de overheid in onze regio vind je op de website Werken in Gelderland.

Onze openstaande vacatures en stages

Staat hieronder niets of niets dat bij jou past, dan kun je altijd een open sollicitatie (voor zowel stage als functie) insturen.  

Meer info

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Kijk dan eens in de Vacaturebank vrijwilligerswerk in Bronckhorst.