Werken bij de gemeente

Icon

Werken bij een van de mooiste en grootste plattelandsgemeenten van Nederland! De gemeente Bronckhorst is een vooruitstrevende organisatie, die voortvarend inspeelt op maatschappelijke ontwikkelingen. Wij gaan uit van de kracht van de samenleving. Daarvoor onderhouden wij een goed netwerk met diverse partijen en vervullen wij een verbindende rol tussen inwoners, organisaties en overheden. Die rol vullen wij in door initiatieven van inwoners of partijen te ondersteunen, samen met hen kansen te verkennen en kennis met hen te delen. Bekijk ons filmpje ‘Samen maken we Bronckhorst’ op YouTube waar we onze rol toelichten.

Werken doe je in goed vertrouwen. Bij een werkgever waar je je thuis voelt of waar je mogelijkheden ziet. Een goede werkgever ondersteunt medewerkers bij hun gewenste ontwikkeling. Dat doen wij bij de gemeente Bronckhorst: we hebben een lerende cultuur. Opleiding, ontwikkeling en experimenteren staat hoog in ons vaandel.

Onlangs is het werk van enkele collega's in het zonnetje gezet in het programma 'Helden van Nu'. Bekijk de beelden hiervan via YouTube.

Spreekt onze manier van werken je aan en wil jij een bijdrage leveren aan de toekomst van Bronckhorst? Houd dan deze pagina in de gaten. Voor meer vacatures bij de overheid in onze regio verwijzen wij je naar de website Werken in Gelderland.

Hieronder vind je onze openstaande vacatures en stages. Staat hieronder niets of niets dat bij jou past, dan kun je altijd een open sollicitatie (voor zowel stage als functie) insturen.  

Meer info

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Kijk dan eens in de Vacaturebank vrijwilligerswerk in Bronckhorst.