Werken bij de gemeente

Icon

Werken bij een van de mooiste en grootste plattelandsgemeenten van Nederland. De gemeente Bronckhorst is een vooruitstrevende organisatie, die proactief inspeelt op de voortdurend wisselende maatschappelijke ontwikkelingen. Wij gaan uit van de kracht van de samenleving, onderhouden een goed netwerk met uiteenlopende partijen en vervullen een verbindende rol tussen inwoners, organisaties en overheden. Die rol vullen we ook in door te faciliteren, kansen te verkennen en expertise te delen met inwoners en andere initiatiefnemers. Meer informatie over onze visie en werkwijze, kun je bekijken in ons filmpje ‘Samen maken we Bronckhorst’ op YouTube.

Werken doe je in goed vertrouwen. Bij een werkgever waar je je thuis voelt. Of waar je mogelijkheden ziet. Een goede werkgever ondersteunt medewerkers bij het realiseren van de gewenste ontwikkeling. Dat doen wij bij de gemeente Bronckhorst: er zijn periodiek gesprekken met de leidinggevende waarbij ambities en ontwikkelmogelijkheden besproken kunnen worden.

Spreekt onze manier van werken je aan en wil jij een bijdrage leveren aan de toekomst van Bronckhorst? Houd dan deze pagina in de gaten. Voor meer vacatures bij de overheid verwijzen wij je naar de website Werken in Gelderland (overheidswebsite met vacatures in de provincie Gelderland)

Hieronder vind je openstaande vacatures en stages. Staat hieronder niets of niets dat bij jou past, dan kun je altijd een open sollicitatie (voor zowel stage als functie) insturen.  

Meer info

Ben je op zoek naar vrijwilligerswerk? Kijk dan eens in de Vacaturebank vrijwilligerswerk in Bronckhorst.