Ondernemers zijn belangrijk voor onze gemeente. Ze zorgen voor de werkgelegenheid van onze inwoners, maar dragen ook in belangrijke mate bij aan de leefbaarheid in de kernen. Denk aan sponsoring van diverse activiteiten en sportverenigingen. Onze gemeente wil graag haar waardering uitspreken voor de ondernemers in Bronckhorst. Daarom organiseren we ook dit jaar weer, samen met een werkgroep van enkele ondernemers, de uitreiking van de Ondernemer van het Jaar prijs. Ook is er een Startersprijs en Publieksprijs.

Dit gebeurt tijdens een feestelijke bijeenkomst op 8 november bij zaal Den Bremer in Toldijk. De bedrijvenkringen en ondernemersverenigingen zijn gevraagd kandidaten aan te melden voor de Ondernemer van het jaar en Starter van het jaar. En jou als inwoners vragen wij mee te doen door de ondernemer/het bedrijf, waarvan jij vindt dat die in het zonnetje gezet moet worden, aan te melden voor de Publieksprijs. De ondernemer/het bedrijf moet gevestigd zijn in Bronckhorst. We zijn heel benieuwd!  

Meld nu je favoriet heel gemakkelijk aan

Je kunt de ondernemer/het bedrijf voor 30 juni aanmelden via info@bkbronckhorst.nl. Wij vragen je naast de naam van de ondernemer/het bedrijf in een korte motivatie van max. 5 regels aan te geven waarom je de ondernemer/het bedrijf nomineert voor de Publieksprijs. Een jury kiest de genomineerden voor de ondernemersprijzen, waaronder uit jouw aanmeldingen die voor de Publieksprijs. Wie de Publieksprijs wint, bepaal jij vervolgens uit de gekozen selectie. Daarvoor komt een openbare stemronde voor inwoners in het najaar. Je hoort te zijner tijd hoe dat in z’n werk gaat. Voor nu horen we heel graag welke ondernemer je nomineert voor de Publieksprijs. 
 
Vorig jaar won de blij verraste Jessi van Frederiks by Jessi en Frederiks mannenmode in Hengelo de Publieksprijs dankzij jullie vele stemmen!