Soms is er een bericht dat de speciale aandacht trekt van onze burgemeester. Bijvoorbeeld omdat het een bijzondere gebeurtenis betreft of omdat iemand iets opvallends meemaakt. Burgemeester Besselink gaat dan graag bij de betrokkene(n) langs. Natuurlijk komt ze niet met lege handen, maar gaat ze dan op bezoek met heerlijke Bronckhorster koek. Ze doet dit regelmatig. Dit keer ging ze naar Jelle van Marrum uit Hummelo.   

Jelle trekt via YouTube miljoenen kijkers met zijn sfeervolle orgelmuziek! Zijn meest beluisterde nummer is de eigen compositie Romance, met meer dan 10 miljoen weergaven op het online kanaal. En zijn recentere nummer Rumba der Nacht is alweer 9,5 miljoen keer beluisterd. Op zijn muziekkanaal zijn meer dan 60.000 mensen geabonneerd en telde zijn muziek al ruim 52 miljoen views. Hij heeft daarmee het best bezochte elektronische orgelkanaal ter wereld.

De muziekvideo's maakt hij in de huiskamer, waar een groot Böhmer Sempra-orgel staat. De dochter van zijn vrouw vroeg zich af waarom hij zijn muziek niet op YouTube zette. In 2017 deed hij dat voor het eerst.

Zijn liefde voor het orgel begon al vroeg. Thuis hadden ze een harmonium, waarbij je met de voeten een blaasbalg bedient. Later kocht zijn broer een simpel elektronisch orgel. Daarop leerde hij zichzelf spelen. Hij doet alles op gevoel. Het mooiste van zijn online succes vindt hij de reacties en de contacten met luisteraars. Burgemeester Besselink: “Wat ontzettend mooi om met de hobby waar je zelf zo van geniet zoveel te betekenen voor de vele orgelliefhebbers in de wereld.”