Heb jij ervaring in de agrarische sector en kun je de transitie in het landelijk gebied mede vormgeven? Vind je het leuk om contacten te onderhouden met agrariërs en je vakcollega’s in de regio? Ben je in staat om verbindingen te leggen tussen gemeente en inwoners? Dan is deze functie een mooie uitdaging voor jou!

Wat ga je doen?

Je vertaalt de ontwikkelingen in het landelijk gebied naar beleid in Bronckhorst. Je adviseert over de toepassing van dit beleid en levert een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van gemeentelijke instrumenten die helpen bij de benodigde transities in het landelijk gebied. Bijvoorbeeld VAB’s en gebiedsgerichte samenwerking.

Je onderhoudt de contacten met agrariërs, en bent daardoor een belangrijke schakel tussen de agrarische sector, de gemeentelijke organisatie en andere partijen die actief zijn in het landelijk gebied. Je hebt een vakinhoudelijke inbreng in lokale en regionale netwerken, omgevingsprogramma’s, projecten en gebiedsprocessen. 

Je werkt mee aan het realiseren van de strategische opgaven Landschappelijke Kwaliteit en Landbouw in onze omgevingsvisie, vanuit het omgevingsprogramma voor het landelijk gebied. Je werkt samen met de programmamanager landelijk gebied en klimaat, beleidsmedewerkers, projectleiders en adviseurs van diverse vakdisciplines.

Solliciteer nu

FunctietitelAdviseur landelijk gebied
StandplaatsHengelo (Gld)
Uren per week32 - 36 uur
Dienstverband1 jaar met uitzicht op vast
Salarisindicatie (max)€ 5.009,00
Salarisschaal (max)10
Benodigde opleiding

HBO

Wie zijn wij?

Jouw thuisbasis is het team Wonen en Werken. Dit team zet zich met ongeveer 35 collega’s in voor meerdere uitdagende opgaven in het fysieke domein zoals Wonen, Toerisme, Economie, Landschap, Monumenten, Verkeer en Duurzaamheid.

Je komt te werken in het nieuwe kernteam van het omgevingsprogramma voor het landelijk gebied. Dat kernteam zal bestaan uit ongeveer 8-10 personen.

Wat bieden wij jou?

  • Een maandsalaris van maximaal € 5.009,00  (functieschaal 10) bruto per maand, afhankelijk van jouw werkervaring;
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, als we na het eerste jaar het gevoel hebben dat we bij elkaar passen;
  • Een pakket flexibele arbeidsvoorwaarden van ongeveer 17% van je brutosalaris, waarmee je zelf kunt kiezen voor meer vrije dagen of een aanvulling op je salaris;
  • De mogelijkheid om plaats- en tijdonafhankelijk te werken; vanuit huis, kantoor of een andere werkplek. Je ontvangt een persoonlijk budget van maximaal € 750,00 om je thuiswerkplek in te richten en je ontvangt een telefoon en een laptop;
  • Volop de mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het leerprogramma van Bronckhorst Leert Door. Dit zijn inspirerende bijeenkomsten en een online platform met e-learnings en korte filmpjes die je kunt volgen.

Wie zoeken wij?

  • Je beschikt over een relevante afgeronde opleiding, minimaal op HBO-niveau, zoals HAS, Van Hall-Larenstein, agrarische bedrijfskunde; 
  • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring opgedaan in een soortgelijke functie;
  • Je kent de agrarische sector in het oosten van het land en spreekt de taal;
  • Je volgt het landbouwbeleid actief en adviseert de gemeente hierover.

Hoe solliciteer je?

Als deze functie goed bij je past, dan hopen we jouw sollicitatie te ontvangen. Stuur jouw CV en motivatiebrief voor 28 september 2023 naar sollicitaties.063006@werkeningelderland.nl. De eerste gespreksronde zal plaatsvinden op woensdag 4 oktober 2023.

Solliciteer nu

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Lisette Boasson, programmamanager Landelijk Gebied en Klimaat. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Claudia Blommers, P&O adviseur. Zij zijn beiden te bereiken via tel.nr. (0575) 75 02 50.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.