Vacature Communicatiemedewerker - 32 uur

Houd jij van regelen, creatief bezig zijn en heb jij oog voor detail? Dan ben jij de perfecte match voor ons team Communicatie! Wij zijn op zoek naar een enthousiaste nauwkeurige communicatiemedewerker die onze communicatieadviseurs ondersteunt.

Wat ga je doen?

Als communicatiemedewerker ondersteun jij bij allerhande voorkomende communicatiewerkzaamheden. Je begeleidt het drukwerk, zoals de gemeentepagina's in het huis-aan-huis-blad en folders. Je kijkt teksten na en zorgt dat ze begrijpelijk (taalniveau B1) zijn.  Je begeleidt ook videoproducties en fotosessies of gaat deze zelf maken.

Ook houd jij je bezig met het bewaken en doorontwikkelen van onze huisstijl. Je denkt mee over het maken en onderhouden van communicatiemiddelen (on- en offline) volgens onze communicatiestrategie. Hierbij richt je je op de laatste trends en ontwikkelingen in communicatie.

Verder verzorg je de vormgeving ter ondersteuning van diverse projecten. De organisatie van onze jaarlijkse avond voor nieuwe inwoners en eventuele open dagen ligt ook bij jou. In deze afwisselende functie werk je zelfstandig maar ook nauw samen met jouw collega's. 

Solliciteer nu

FunctietitelCommunicatiemedewerker 
StandplaatsHengelo (Gld)
Uren per week32 uur
Dienstverband1 jaar met uitzicht op vast
Salarisindicatie (max)€ 4.244,00
Salarisschaal (max)8
Benodigde opleidingMBO+

Wie zijn wij?

Het cluster Communicatie bestaat uit 4 communicatieadviseurs, een social media expert, 2 webmasters en een communicatiemedewerker. Samen zijn zij verantwoordelijk voor de (online) in- en externe communicatie. Zij adviseren collega’s en het bestuur over de inzet van communicatie. Het is een enthousiast, gezellig en daadkrachtig team, dat jou er graag bij heeft!

Wat zoeken wij?

 • Mbo+ werk- en denkniveau en een passende opleiding op het gebied van communicatie;
 • Gevoel voor taal, je bent een kei in spelling en grammatica;
 • Ervaring met social media en contentcreatie is een pré;
 • Aanpakmentaliteit, je kunt snel schakelen;
 • Een open houding, je werkt graag in teamverband;
 • Accuratesse en structuur.

Wat bieden wij jou?

 • Een maandsalaris van maximaal € 4.244 (functieschaal 8) bruto per maand (bij een 36-urige werkweek), afhankelijk van jouw werkervaring;
 • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, als we na het eerste jaar het gevoel hebben dat we bij elkaar passen;
 • Reiskostenvergoeding woon/werkverkeer van € 0,23 per kilometer of een thuiswerkvergoeding van € 3,00 per dag.
 • Een mooi pakket flexibele arbeidsvoorwaarden ter waarde van ongeveer 17%, zodat je zelf kan kiezen voor aanschaf van vrije dagen, aanvulling op je salaris, enzovoort.
 • De mogelijkheid om plaats- en tijdonafhankelijk te werken, deels vanuit huis, vanuit kantoor of een andere werkplek. Je ontvangt een persoonlijk budget van maximaal € 750,00 om je thuiswerkplek in te richten.

Waar kom je te werken?

Werken bij één van de mooiste en grootste plattelandsgemeenten van Nederland! De gemeente Bronckhorst is een moderne en open organisatie. Wij springen in op de ontwikkelingen in de samenleving en gaan uit van de kracht van onze inwoners en ondernemers. 

Wil je alvast kort enkele mogelijk nieuwe Bronckhorster collega’s leren kennen? Neem dan een kijkje op ‘Werken bij de gemeente Bronckhorst’.

Hoe solliciteer je?

Ben jij klaar om Bronckhorst te laten stralen? Dan ontvangen we jouw CV en motivatiebrief graag vóór maandag 5 augustus 2024 via sollicitaties.071856@werkeningelderland.nl. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op dinsdag 13 augustus 2024. Zou je het ons willen laten weten wanneer deze datum jou niet past? 

Solliciteer nu

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Margreet Arends, communicatie adviseur. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Claudia Blommers, P&O adviseur. Zij zijn beiden te bereiken via telefoonnummer (0575) 75 02 50.

Wij zijn ervan overtuigd dat we deze vacature zelf kunnen invullen en stellen acquisitie dus niet op prijs.