Ben je op zoek naar een afwisselende baan als projectleider in de civiele techniek waarbij je werkt aan een betere en schonere leefomgeving? Dan past onze vacature Projectleider Riolering en Water bij jou! Je gaat aan diverse projecten werken die bijdragen aan de duurzaamheid van Bronckhorst. Dit doe je samen met een hecht team in een organisatie met korte lijnen.

Wat ga je doen?

Als projectleider leid je projecten in de openbare ruimte op gebied van water, riolering en klimaataanpassing van A tot Z. Je stelt projectplannen op, stemt af met collega’s en zorgt voor de uitvoering. Je bewaakt samen met de toezichthouder de voortgang en kwaliteit van het werk, je bent verantwoordelijk voor het projectbudget en zorgt dat alle processen goed lopen. Natuurlijk stem je de werkzaamheden af met bewoners en andere relaties. Ook intern betrek je als het nodig is, andere vakcollega’s.

Voorbeelden van projecten die jij onder jouw hoede krijgt zijn: afkoppelprojecten, renovatie en onderhoud van mechanische riolering, projecten met woningbouwcoöperaties, realisatie van de openbare ruimte bij uitbreidingsplannen, revitalisering van bedrijventerreinen en dorpsaanpakken. Voldoende afwisseling!

FunctietitelProjectleider riolering en water
StandplaatsHengelo (gld)
Uren per week36
DienstverbandTijdelijk met uitzicht op vast
Salarisindicatie (max)€ 5.009,-
Salarisschaal10
Benodigde opleidingHBO

Solliciteer nu

Wie zijn wij?

Je komt in het team Beleid en Projecten van het cluster Buiten. Dit hechte team is actief op het gebied van openbare ruimte en werkt constructief samen aan de hierboven genoemde projecten.

Wat bieden wij jou?

  • Een maandsalaris van maximaal € 5.009 (functieschaal 10) bruto per maand, afhankelijk van jouw werkervaring;
  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd, als we na het eerste jaar het gevoel hebben dat we bij elkaar passen;
  • Reiskostenvergoeding woon/werkverkeer van € 0,21 per kilometer en een thuiswerkvergoeding van € 3,00 per dag;
  • De mogelijkheid om plaats- en tijdonafhankelijk te werken: vanuit huis, kantoor of een andere werkplek. Je ontvangt een persoonlijk budget van maximaal € 750,00 om je thuiswerkplek in te richten;
  • Een mooi pakket flexibele arbeidsvoorwaarden ter waarde van ongeveer 17%, zodat je zelf kan kiezen voor aanschaf van vrije dagen, aanvulling op je salaris, enzovoort;
  • Fijne samenwerking met collega’s die trots zijn op hun werk, jou warm ontvangen en jou graag meenemen in de werkwijze van de gemeente Bronckhorst.

Wie zoeken wij?

We zoeken een collega met hbo werk- en denkniveau, ervaring met projectmatig werken en bij voorkeur werkervaring of affiniteit binnen één of meerdere werkvelden (riolering, water of klimaat).

Waar kom je te werken?

Werken voor één van de mooiste en grootste plattelandsgemeenten van Nederland! De gemeente Bronckhorst is een moderne en open organisatie. Wij springen in op de ontwikkelingen in de samenleving en gaan uit van de kracht van onze inwoners en ondernemers.

We ontvangen jouw CV en motivatiebrief graag vóór 29 mei 2023. De sollicitatiegesprekken zijn gepland op 14 juni 2023.

Solliciteer nu

Heb je nog vragen?

Voor meer informatie over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Peter Breuker, projectleider riolering. Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met Koen Jelles, P&O adviseur. Zij zijn beiden te bereiken via tel.nr. (0575) 75 02 50.