Hoe kunnen we ons energieverbruik in Vorden verder verduurzamen? Over deze vraag gaan we graag met jou in gesprek! 

Bronckhorst wil energieneutraal zijn. Samen met inwoners gaan we daarom per dorpskern aan de slag met een Dorps Energie Plan (DEP). Ook in Vorden starten we met zo'n DEP. De inwoners van Vorden bepalen op welke manier ze met elkaar willen werken aan een energie neutrale toekomst. De gemeente ondersteunt.  

Denk en doe mee! 

Mirjam Ganzevles en Gerard Oud stellen op dit moment een groep enthousiaste inwoners samen om hier mee aan de slag te gaan. Energie Coöperatie Vorden en Vordens Belang ondersteunen het project waar mogelijk. Wil jij ook meedenken over de toekomst van Vorden? Je bent van harte welkom!

Aanmelden(externe link) 

Wat vind jij belangrijk? Isoleren, energie opwekken, energieopslag, je buren helpen? Veel Vordenaren zijn al bezig met isoleren en met het gebruik van duurzame energie, onder andere door zonnepanelen aan te schaffen. Inwoners, ondernemers en andere belanghebbenden uit Vorden gaan nu aan de slag met de volgende stap: het Dorps Energie Plan. En jij kunt hierover meedenken, meepraten en meedoen.   

Uitnodiging en vragenlijst 

Als inwoner van Vorden ontving je in februari een uitnodiging in de bus om mee te doen. Ook vind je een vragenlijst over isolatie en energiegebruik. Vul deze in, jouw antwoorden geven belangrijke informatie voor het DEP Vorden. 

Bezoek de Op Morgen Mobiel op 16 en 17 februari!

Kom op 16 of 17 februari naar de Op Morgen mobiel om je op te geven voor een gratis bezoek door een energiecoach. Ook kun je je dan aanmelden om mee te denken of te doen met het DEP Vorden. Je bent van harte welkom met al jouw vragen in de Op Morgen Mobiel! We staan 2 dagen naast de kerk in Vorden: 

16 februari van 10.00 tot 14.00 uur  

17 februari van 11.00 tot 15.00 uur 

Meer informatie 

Meer weten? Kijk op www.op-morgen.nl/DEP-Vorden(externe link)

Op-Morgen.nl logo

Op Morgen: voor de toekomst van Bronckhorst

Voor de toekomst van Bronckhorst is een duurzame betrokkenheid van inwoners en ondernemers onmisbaar. Samen maken we Bronckhorst tot een fijne plek om te wonen en te werken. Op het platform Op Morgen(externe link) bundelen we onze krachten voor een beter klimaat met handige tips en mooie verhalen.