Van hogescholen tot aan basisscholen, politieke partijen, bedrijven en mensen thuis trokken vrijdag 2 februari een extra warme trui aan. Warmetruiendag was dit jaar voor de 18e keer en ieder jaar weer is het fantastisch om te zien welke acties deelnemers houden onder het motto ‘verwarm jezelf, niet de wereld’.  

Alleen al op Instagram waren rond het middaguur maar liefst 11.000 berichten met de hashtag #warmetruiendag gedeeld. In Bronckhorst deden ook veel mensen met Warmetruiendag mee. Zij zetten de verwarming en graadje lager, trokken een warme trui aan en bespaarden zo energie.  

Bij een warme trui horen warme sokken. Daarom heeft Op Morgen onder de Bronckhorster deelnemers een paar lekkere warme Noorse sokken verloot. De volgende vijf deelnemers hebben de warme sokken gewonnen: 

  • Rie Wassink 
  • Arnold Jansen 
  • Lucia Nieuwenhuis 
  • Angela Wisman 
  • Peter Terink 

Van harte gefeliciteerd! De warme sokken worden zo snel mogelijk naar jullie toegestuurd. 

Op-Morgen.nl logo

Op Morgen: voor de toekomst van Bronckhorst

Voor de toekomst van Bronckhorst is een duurzame betrokkenheid van inwoners en ondernemers onmisbaar. Samen maken we Bronckhorst tot een fijne plek om te wonen en te werken. Op het platform Op Morgen(externe link) bundelen we onze krachten voor een beter klimaat met handige tips en mooie verhalen.