Heb je bouwplannen en wil je ideeën om de woning levensloopbestendig te maken? Of is de beschikbare kavel alleen bedoeld voor een levensloopbestendige woning en denk je dat dit voor jou als starter niet de juiste woning is? Eén ding is zeker: Levensloopbestendig bouwen is altijd een goed idee en niet alleen voor senioren! Het gaat om een mooie gelijkvloerse woning. 

Meld je aan voor een inspirerende bijeenkomst 

Soms moet je even op ideeën worden gebracht. Daarom organiseren wij op 22 februari tussen 17.00 en 18.00 uur in het gemeentehuis een bijeenkomst over levensloopbestendig bouwen. Ruben Hartmann van Architektengroep Gelderland vertelt hierover en laat sfeerimpressies zien. Ook zijn medewerkers van het team Wonen aanwezig om je vragen te beantwoorden of met jou de mogelijkheden op de nog beschikbare kavels in Wichmond te bespreken. Er zijn nog 5 kavels beschikbaar!

Aanmelden voor de bijeenkomst 

5 kavels te koop aan Ludger in Wichmond 

Er zijn nog 5 kavels te koop aan Ludger in het mooie dorp Wichmond. Het gaat om kavels voor bouw van een hoekwoning of twee-onder- één-kapwoning. Wij geven de kavels rechtstreeks uit aan particulieren, die daarop in CPO (met hun toekomstige buren) een woning willen bouwen om zelf te bewonen. Met de opgedane ideeën uit de bijeenkomst zie je misschien mogelijkheden! Wees er snel bij! 

Zie voor meer informatie www.bronckhorst.nl/woningbouwludger