April is de beweeg en cultuurmaand. Je kunt de hele maand april aan verschillende activiteiten meedoen. Of je nu 0 of 100 bent. Er zit voor iedereen een leuke activiteit bij. Je kunt het zo gek, inspannend of ontspannend maken als je zelf wilt.

Become an animal! Ga survivallen

Maak onder leiding van Thom van Cappellen, meervoudig survivalkampioen, kennis met de survivalsport. Hardlopen wordt gecombineerd met het overwinnen van hindernissen. Kracht, conditie, souplesse en techniek zijn nodig om een run uit te kunnen lopen. Heb je al eens over Thom gelezen of heb je al eens een wedstrijd gezien en denk je ‘Zou ik dat ook kunnen?!’ Kom dan naar Thom’s Barn! Hij heeft binnen en buiten alle mogelijkheden om jou mee te nemen in zijn grote passie.  

Voor wie en wanneer:

12 - 18 jaar: donderdag 11 april, 18.00 – 19.00 uur  

18 jaar en ouder: donderdag 11 april, 19.00 – 20.00 uur  

Waar: Barnstacle, Enkweg 5, Zelhem

Workshop Wondereiland

Kunstenares Rowena Peters maakt grote kunstinstallaties die een andere wereld lijken. Wil jij dit ook? In de workshop ‘Wondereiland’ gaan ouder (of opa/oma/verzorger) en kind aan de slag om samen met hun eigen fantasie één groot kunstwerk op A2 formaat te maken. Het wordt een landkaart van jullie eigen wondereiland. Hier is alles mogelijk! Trek voor deze workshop niet je mooiste kleren aan.  

Voor wie en wanneer:

Voor wie: vanaf 6 jaar

Wanneer: vrijdag 12 april, 15.45 – 17.15 uur

Waar: Heiligenbeeldenmuseum, Ruurloseweg 101, Vorden

Meer informatie beweegmaand