Werken voor Bronckhorst

Werken voor Bronckhorst

Uitdagingen genoeg in Bronckhorst! Ons takenpakket groeit. Ons beleid moet met de tijd mee, maar bovenal willen we doen wat we beloven. Op veel vakgebieden zoeken we daarom extra collega’s. Zodat wij onze inwoners en ondernemers goed kunnen betrekken en al het werk snel en verzorgd kunnen oppakken. Help je mee?

Uitgelichte vacatures

 • Vacature HR-stagiair 32-36 uur

  Ben jij initiatiefrijk, iemand die van aanpakken weet en alles wil leren over wat het HR-vak te bieden heeft? Dan is deze stage echt iets voor jou!

  Stageplaats bij Bronckhorst

Maak de sprong naar Bronckhorst!

Het liefst werk je natuurlijk bij een organisatie waar je je thuis voelt en waar je mogelijkheden ziet. En waar jij je persoonlijk kunt ontwikkelen. Daar zorgen wij voor bij de gemeente Bronckhorst. We hebben een lerende cultuur. Voor opleiding, ontwikkeling en experimenteren is veel ruimte. Onze organisatie heeft de perfecte grootte. Groot genoeg voor allerlei mooie regelingen, voorzieningen en verschillende soorten functies. En klein genoeg om de meeste collega’s te kennen en een hechte club te vormen. Samen maken we Bronckhorst, maar samen zijn we ook Bronckhorst!

Open dag bij Bronckhorst

Op 5 maart stonden de deuren open van ons gemeentehuis en -werf voor iedereen die wel eens wilde weten hoe het is om bij de gemeente te werken. Heb je deze open dag gemist? Geen zorgen! Er is nog steeds de mogelijkheid om alles te ontdekken over werken voor Bronckhorst op deze website. Bovendien kun je altijd om een meeloopdag vragen. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te laten zien wat het betekent om te werken voor deze prachtige gemeente. Want samen maken we Bronckhorst!

Tessa

Collega's aan het woord

 • Sylvia Breukink

  Ik heb tot m’n laatste werkdag met veel plezier gewerkt. Dat koester ik! Natuurlijk moet je er zelf iets van maken, maar die ruimte is er!

  Sylvia
 • Willy Toonk

  Schrik niet, ik heb 50 jaar gewerkt bij de gemeente! Hoe dat kan? Mijn werk werd steeds leuker!

  Willy
 • Paul van Eykel

  In zijn functie als juridisch medewerker brengt Paul zaken samen waar hij gelukkig van wordt: gesprekken voeren, overleggen, praten en met elkaar mooie juridische afspraken maken.

  Paul van Eykel

Plan je kennismaking

Hebben we je interesse gewekt, maar wil je ons nog wat beter leren kennen voordat je solliciteert? Heb je nog vragen of wil je gewoon even kletsen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze collega's van Personeel & Organisatie.

 • Leren en ontwikkelen

  De ontwikkeling van jouw unieke talenten speelt een belangrijke rol bij de gemeente Bronckhorst. Je krijgt de ruimte om te groeien.

  Icoon raket
 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij Bronckhorst geven we je graag ruimte en verantwoordelijkheid. Daar horen goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris bij.

  Icoon ontwikkeling
 • Sollicitatieprocedure

  Solliciteren bij de gemeente Bronckhorst is eenvoudig. Bij elke vacature vind je een sollicitatieknop. Je drukt op de sollicitatieknop en stuurt je cv en motivatie in.

  Icoon sollicitatieprocedure

Open sollicitatie of stageplaats

Is er op dit moment geen interessante vacature? Het is ook mogelijk om een open sollicitatie in te sturen. Ben je op zoek naar een stageplaats of heb je een afstudeeropdracht? Vul dan het sollicitatieformulier stageplaats in.

Omgevingsillustratie