Werken voor Bronckhorst

Werken voor Bronckhorst

Uitdagingen genoeg in Bronckhorst! Ons takenpakket groeit. Ons beleid moet met de tijd mee, maar bovenal willen we doen wat we beloven. Op veel vakgebieden zoeken we daarom de komende maanden extra collega’s. Zodat wij onze inwoners en ondernemers goed kunnen betrekken en al het werk snel en verzorgd kunnen oppakken. Help je mee?

Uitgelichte vacatures

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures. Wel kun je altijd een open sollicitatie insturen.

Open sollicitatie insturen

Maak de sprong naar Bronckhorst!

Het liefst werk je natuurlijk bij een organisatie waar je je thuis voelt en waar je mogelijkheden ziet. En waar jij je persoonlijk kunt ontwikkelen. Daar zorgen wij voor bij de gemeente Bronckhorst. We hebben een lerende cultuur. Voor opleiding, ontwikkeling en experimenteren is veel ruimte. Onze organisatie heeft de perfecte grootte. Groot genoeg voor allerlei mooie regelingen, voorzieningen en verschillende soorten functies. En klein genoeg om de meeste collega’s te kennen en een hechte club te vormen. Samen maken we Bronckhorst, maar samen zijn we ook Bronckhorst!

Uitgelicht

Collega Tessa over haar afwisselende werk bij Bronckhorst

Tessa

Collega's aan het woord

 • Paul van Eykel

  In zijn functie als juridisch medewerker brengt Paul zaken samen waar hij gelukkig van wordt: gesprekken voeren, overleggen, praten en met elkaar mooie juridische afspraken maken.

 • Chris en Martin

  Twee verschillende functies, twee verschillende verhalen en twee veelzijdige takenpakketten. Op het eerste gezicht weinig overeenkomsten maar niets is minder waar!

 • Miranda en Harry

  Miranda Kiewiet en Harry Luesink hebben verschillende achtergronden en zijn via hun eigen weg terecht gekomen bij de afdeling Informatisering & Automatisering.

Plan je kennismaking

Hebben we je interesse gewekt, maar wil je ons nog wat beter leren kennen voordat je solliciteert? Heb je nog vragen of wil je gewoon even kletsen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze collega's van Personeel & Organisatie.

 • Sollicitatieprocedure

  Solliciteren bij de gemeente Bronckhorst is eenvoudig. Bij elke vacature vind je een sollicitatieknop. Je drukt op de sollicitatieknop en stuurt je cv en motivatie in.

 • Leren en ontwikkelen

  De ontwikkeling van jouw unieke talenten speelt een belangrijke rol bij de gemeente Bronckhorst. Je krijgt de ruimte om te groeien.

 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij Bronckhorst geven we je graag ruimte en verantwoordelijkheid. Daar horen goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris bij.

Open sollicitatie of stageplaats

Is er op dit moment geen interessante vacature? Het is ook mogelijk om een open sollicitatie in te sturen. Ben je op zoek naar een stageplaats of heb je een afstudeeropdracht? Vul dan het sollicitatieformulier stageplaats in.

Omgevingsillustratie