Werken voor Bronckhorst

Werken voor Bronckhorst

Uitdagingen genoeg in Bronckhorst! Ons takenpakket groeit. Ons beleid moet met de tijd mee, maar bovenal willen we doen wat we beloven. Op veel vakgebieden zoeken we daarom de komende maanden extra collega’s. Zodat wij onze inwoners en ondernemers goed kunnen betrekken en al het werk snel en verzorgd kunnen oppakken. Help je mee?

Ontdek jouw carrièremogelijkheden bij Bronckhorst op 5 maart!

In de werkbelevingsweek van 4 t/m 10 maart openen meer dan 20 overheden in Gelderland hun deuren. Bronckhorst doet ook één dag mee! Kom 5 maart vrijblijvend bij ons langs op de gemeentewerf of het gemeentehuis en beleef ons werk op verschillende manieren. Dit kan van 13.00 tot 20.00 uur.

Van duurzaamheid, civiele techniek en groen tot schuldhulpverlening, ICT, sociaal werk, veiligheid, financiën, vluchtelingenopvang en nog véél meer; bij de overheid liggen de kansen voor het grijpen. Zelfs als je nog geen ervaring hebt, zelfs als je een commerciële achtergrond hebt en zelfs als je nog een carrièreswitch op latere leeftijd wilt. 

Meer informatie vind je op www.werkbelevingsweek.nl(externe link). Meld je aan voor onze open dag, inloopmomenten of workshops. Liever persoonlijk kennismaken met één van onze collega’s? Dat kan natuurlijk ook. Geef je dan op voor een (digitale) kop koffie en stel 1-op-1 je vragen.

Dus, zoals we op z’n Achterhoeks zeggen: Kom d’r in!

Aanmelden(externe link)

Uitgelichte vacatures

 • Vacature Applicatiebeheerder 32 uur

  Ben jij op zoek naar een veelzijdige en afwisselende functie binnen de clusters Burgerzaken en P&O? Dan is de functie van Applicatiebeheerder misschien iets voor jou!

 • Vacature Algemeen juridisch adviseur 28-32 uur

  Houd je van aanpakken en juridische uitdagingen? Wil je jouw kennis en ervaring gebruiken voor een dynamische organisatie die volop in beweging is? Dan zoeken wij jou!

Maak de sprong naar Bronckhorst!

Het liefst werk je natuurlijk bij een organisatie waar je je thuis voelt en waar je mogelijkheden ziet. En waar jij je persoonlijk kunt ontwikkelen. Daar zorgen wij voor bij de gemeente Bronckhorst. We hebben een lerende cultuur. Voor opleiding, ontwikkeling en experimenteren is veel ruimte. Onze organisatie heeft de perfecte grootte. Groot genoeg voor allerlei mooie regelingen, voorzieningen en verschillende soorten functies. En klein genoeg om de meeste collega’s te kennen en een hechte club te vormen. Samen maken we Bronckhorst, maar samen zijn we ook Bronckhorst!

Uitgelicht

Collega Tessa over haar afwisselende werk bij Bronckhorst

Tessa

Collega's aan het woord

 • Paul van Eykel

  In zijn functie als juridisch medewerker brengt Paul zaken samen waar hij gelukkig van wordt: gesprekken voeren, overleggen, praten en met elkaar mooie juridische afspraken maken.

  Paul van Eykel
 • Chris en Martin

  Twee verschillende functies, twee verschillende verhalen en twee veelzijdige takenpakketten. Op het eerste gezicht weinig overeenkomsten maar niets is minder waar!

  Chris en Martin
 • Miranda en Harry

  Miranda Kiewiet en Harry Luesink hebben verschillende achtergronden en zijn via hun eigen weg terecht gekomen bij de afdeling Informatisering & Automatisering.

  Miranda en Harry

Plan je kennismaking

Hebben we je interesse gewekt, maar wil je ons nog wat beter leren kennen voordat je solliciteert? Heb je nog vragen of wil je gewoon even kletsen over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze collega's van Personeel & Organisatie.

 • Sollicitatieprocedure

  Solliciteren bij de gemeente Bronckhorst is eenvoudig. Bij elke vacature vind je een sollicitatieknop. Je drukt op de sollicitatieknop en stuurt je cv en motivatie in.

  Icoon sollicitatieprocedure
 • Leren en ontwikkelen

  De ontwikkeling van jouw unieke talenten speelt een belangrijke rol bij de gemeente Bronckhorst. Je krijgt de ruimte om te groeien.

  Icoon raket
 • Arbeidsvoorwaarden

  Bij Bronckhorst geven we je graag ruimte en verantwoordelijkheid. Daar horen goede arbeidsvoorwaarden en een passend salaris bij.

  Icoon ontwikkeling

Open sollicitatie of stageplaats

Is er op dit moment geen interessante vacature? Het is ook mogelijk om een open sollicitatie in te sturen. Ben je op zoek naar een stageplaats of heb je een afstudeeropdracht? Vul dan het sollicitatieformulier stageplaats in.

Omgevingsillustratie