Inwoners van de gemeente Bronckhorst die meer willen of (op advies van een zorgprofessional) moeten bewegen kunnen zich aanmelden bij de Beweegmakelaar. Binnen de gemeente Bronckhorst is dit Lise Middelkoop. De ondersteuning kan bestaan uit een doorverwijzing naar een vereniging of beweeggroep, maar een langer individueel traject is ook mogelijk. De Beweegmakelaar is er ook als u graag meer anderen wilt ontmoeten. Dat kan door te sporten, maar ook door activiteiten op het gebied van cultuur, muziek of vrijwilligerswerk te ontdekken als dit beter aansluit op uw interesses.

Beweegmakelaar Lise Middelkoop

Bent of kent u iemand die een beroep op mij wil doen? Aarzel dan niet en neem contact op. Voor vragen of aanmelden kunt u mij rechtstreeks bellen op 06 86 86 04 49 of een mail sturen naar
beweegmakelaar@bronckhorst.nl.

Samen met u plan ik dan een afspraak. Dit kan bij u thuis, op het gemeentehuis of een openbare plek bij u in de buurt.

Wie kan zich aanmelden?

Alle inwoners van Bronckhorst vanaf 18 jaar kunnen een beroep doen op de Beweegmakelaar. Aanmelden kan op eigen initiatief, via familie of kennissen of via een doorverwijzing van een zorgverlener. De begeleiding van de Beweegmakelaar is voor Bronckhorster inwoners gratis. Gewoon meedoen!

Dus meld u aan als u:

  • Meer wilt bewegen
  • Wilt sporten bij een vereniging
  • Gezondheidsklachten wilt voorkomen
  • Groepsactiviteiten wilt doen
  • Anderen wilt ontmoeten