Bouwplannen en bouwtekeningen die ter inzage liggen

Omgevingsvergunningen publiceren wij op officielebekendmakingen.nl. In bijlagen die worden ingediend bij de gemeente staan vaak privacy gevoelige gegevens. Daarom zijn alleen een (publiceerbaar) aanvraagformulier en het besluit van de gemeente digitaal te raadplegen. Op uw verzoek kunnen wij de ingediende bijlagen naar u e-mailen.

Verzoek toesturen bijlagen

Bouwplannen en bouwtekeningen na 1 januari 2005

De gemeente bewaart de bouwplannen en bouwtekeningen die zijn aangevraagd na 1 januari 2005. U kunt deze tekeningen en plannen bekijken. In het bouwplan staat wat de bouw of verbouw inhoudt. Op uw verzoek kunnen wij de bouwplan en tekeningen naar u e-mailen.

Verzoek toesturen bouwplan/bouwtekeningen

Bouwplannen en bouwtekeningen tot 1 januari 2005

De gemeente heeft de archieven van voor 1 januari 2005 (dus van de voormalige gemeente Hengelo (Gld), Hummelo en Keppel, Steenderen, Vorden en Zelhem) overgebracht naar een archiefbewaarplaats. Voor de gemeente Bronckhorst is dat het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers te Doetinchem. De overgebrachte archieven van de voormalige gemeenten zijn in de studiezaal van het Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers in te zien.

Contactgegevens

Erfgoedcentrum Achterhoek en Liemers
Gebouw 't Brewinc, IJsselkade 13, 7001 AN Doetinchem
Postadres: Postbus 686, 7000 AR Doetinchem
Tel: (0314) 78 70 78
E-mail: info@ecal.nu
Website: www.ecal.nu

Kijkt u voor de openingstijden van het Erfgoedcentrum op hun website.

Ook interessant voor u?