De mening van inwoners, ondernemers, instellingen en verenigingen is belangrijk voor ons. Daarom vragen wij u via het panel ‘Bronckhorst Spreekt’ naar uw mening. Met het geven van uw mening in dit panel weten wij wat er leeft en helpt u ons om de juiste keuzes te maken voor Bronckhorst.

Hoe werkt het?

Drie tot vijf maal per jaar stellen wij deelnemers vragen over allerlei onderwerpen die in de gemeente spelen. De vragen worden afgenomen via een online vragenlijst die u per e-mail krijgt toegestuurd. U beslist per onderzoek of u meedoet of niet. Als deelnemer aan een onderzoek ontvangt u na afloop ook de resultaten ervan.

Deelnemen aan het panel is vanzelfsprekend gratis. Doet u ook mee? Het onafhankelijke onderzoeks- en adviesbureau Moventem uit Zutphen beheert het panel en doet onderzoek voor ons. Momenteel telt het panel circa 1900 leden, afkomstig uit alle kernen van onze gemeente. Ook zijn alle leeftijdsgroepen (vanaf 16 jaar) vertegenwoordigd in het panel. Geef ook uw mening!

Meld u online aan voor het inwonerspanel Bronckhorst Spreekt(externe link)

Agenda en onderzoeksrapporten

De agenda voor komende onderzoeken én de rapporten van onderzoeken die tot nu toe zijn gehouden, vindt u op www.bronckhorstspreekt.nl(externe link).