De resultaten van de enquête over energie, die inwoners van Vorden invulden, zijn inmiddels bekend. De werkgroep Op Morgen Vorden vindt dit een mooi moment om met elkaar in gesprek te gaan over het Dorps Energie Plan (DEP) voor Vorden. We nodigen je daarom uit voor de startbijeenkomst op 17 april. Natuurlijk is iedereen welkom, dus neem vooral buren en andere geïnteresseerden mee!

Startbijeenkomst Dorps Energie Plan Vorden
Datum: 17 april 2024
Tijd: 19.30 - 21.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur)
Locatie: Kulturhus Raadhuisstraat 6 in Vorden

Tijdens de aftrap hoor je wat in het DEP kan komen en wat erbij komt kijken om een goed dorpsenergieplan te maken. In de komende maanden werken groepen verschillende onderwerpen uit en bepalen de rol die de gemeente daarbij kan vervullen. Tijdens de startbijeenkomst kijken we ook vooruit naar de energieacties waarmee inwoners, ondernemers en organisaties aan de slag willen en welke vervolgstappen we na de bijeenkomst zetten. We starten dan ook in twee wijken om langs de huizen te gaan, waarbij we samen kijken welke verduurzamingsacties er mogelijk zijn. 

Graag tot de 17e!

Werkgroep OpMorgen Vorden 

Op-Morgen.nl logo

Op Morgen: voor de toekomst van Bronckhorst

Voor de toekomst van Bronckhorst is een duurzame betrokkenheid van inwoners en ondernemers onmisbaar. Samen maken we Bronckhorst tot een fijne plek om te wonen en te werken. Op het platform Op Morgen(externe link) bundelen we onze krachten voor een beter klimaat met handige tips en mooie verhalen.