De komende weken vind je onze energiecoach Edwin en bewonersadviseur Alfred (Energieloket Achterhoek) regelmatig in De Kei in Steenderen. Zij zijn daar aanwezig om tips te geven over energie besparen, subsidies en leningen en het verduurzamen van jouw woning. Vraag jij je bijvoorbeeld af waarom jouw energierekening steeds zo hoog is? Of wil je isoleren maar weet je niet waar je moet beginnen? Edwin en Alfred hebben deze antwoorden voor je. Een bezoek is gratis en vrijblijvend. Je kunt binnenlopen wanneer je wilt. Een afspraak maken voor een bezoek aan huis is ook mogelijk.  

Energiegesprek op locatie

Loop binnen bij Edwin en Alfred in De Kei in Steenderen op maandag van 9.30 tot 11.30 uur. Zij zijn hier aanwezig op 6 en 20 mei en op 3 en 17 juni. Ze helpen je graag!

Heb je vragen of zoek je meer informatie over energie besparen? Kijk op www.energieloketachterhoek.nl

Op-Morgen.nl logo

Op Morgen: voor de toekomst van Bronckhorst

Voor de toekomst van Bronckhorst is een duurzame betrokkenheid van inwoners en ondernemers onmisbaar. Samen maken we Bronckhorst tot een fijne plek om te wonen en te werken. Op het platform Op Morgen bundelen we onze krachten voor een beter klimaat met handige tips en mooie verhalen.