Leren en ontwikkelen

Leren en Ontwikkelen binnen Bronckhorst

Het liefst werk je voor een organisatie waar je je thuis voelt, waar je mogelijkheden ziet. En waar jij je persoonlijk kunt ontwikkelen. Daar zorgen wij voor bij gemeente Bronckhorst. We hebben een lerende cultuur. Voor opleiding, ontwikkeling en experimenteren is veel ruimte. Onze organisatie heeft de perfecte grootte: groot genoeg voor mooie regelingen, voorzieningen en verschillende soorten functies. En klein genoeg om de meeste collega’s te kennen en een hechte club te vormen. Samen maken we Bronckhorst!

Vrijheid in je werk

Gemeente Bronckhorst geeft haar medewerkers ruimte om het werk naar eigen inzicht te doen. We werken vanuit vertrouwen: in onze medewerkers en hun professionaliteit.

We stimuleren medewerkers om waar mogelijk tijd- en plaatsonafhankelijk te werken. Als jouw functie het toelaat heb je flexibele werktijden en kies je zelf welke werkplek het best past bij de taken die je uitvoert. Ons gemeentehuis en onze gemeentewerf zijn daar voor een groot gedeelte op ingericht: er wordt activiteitgericht gewerkt. De komende periode wordt de rest van het gemeentehuis hier verder op aangepast. Zodat de kantoorinrichting het activiteitgericht werken zo goed mogelijk ondersteunt.

Om jouw thuiswerkplek goed in te richten ontvang je een persoonlijk budget van maximaal € 750,-.

Bronckhorst Leert Door

De wereld verandert snel en we zullen ons blijvend moeten ontwikkelen en meebewegen met de veranderingen die op ons afkomen. Als organisatie vinden we het belangrijk dat we wendbaar blijven wat vraagt om medewerkers die zich continu (kunnen) ontwikkelen. 

Wij hebben ons eigen leerplatform, hiermee helpen wij jou verder om te werken aan je kennis en vaardigheden. Veranderen, verbeteren en leren zijn belangrijke thema’s binnen Bronckhorst. 

Bronckhorst Leert Door staat voor de constante ontwikkeling van onze organisatie. Dit is nodig, want wij willen bij de tijd blijven. Zodat we goed uit de voeten kunnen met maatschappelijke vraagstukken van vandaag én die van morgen. Samen met de inwoners, op een verbindende manier.

Gezellige collega’s

Niet uit te drukken in geld, maar minstens zo waardevol: bij gemeente Bronckhorst vind je collega’s die trots zijn op hun werk, jou warm ontvangen en jou graag meenemen in de werkwijze van gemeente Bronckhorst. Er wordt gezamenlijk gegeten in de kantine of een rondje gewandeld door de mooie natuur die Hengelo rijk is. Ieder jaar organiseert de actieve personeelsvereniging gezellige activiteiten en ieder jaar is er een drukbezochte personeelsdag.