U kunt zelf kiezen of u ongeadresseerde reclamefolders wilt ontvangen. Wilt u ze wel ontvangen dan laat u dat de bezorger weten door de Ja sticker op uw brievenbus te plakken. Huis-aan-huis bladen ontvangt u altijd, behalve als u een Nee/Nee sticker heeft.

Ongeadresseerde reclamefolders zijn folders waar uw adres niet op staat.

Wijziging vanaf 2024

De JA-sticker en NEE-sticker gebruikt u voor folders en huis-aan-huis bladen. Vanaf 2024 kunt u uw voorkeur voor het folderpakket in folie doorgeven via InMijnBus.nl. Via InMijnBus.nl kunt u aangeven of u wel of geen folders wilt, maar ook het folderpakket personaliseren of tijdelijk stopzetten. De JA-sticker is nog wel nodig voor andere folders, zoals de folders in de krant of de informatie van politieke partijen.
 

Welke brievenbussticker heeft u nodig?

Wat wilt u krijgen?Sticker
Geen ongeadresseerde reclamefolders, wel huis-aan-huisbladenNiets doen, of laat uw oude Nee/Ja sticker hangen
Geen ongeadresseerde reclamefolders, geen huis-aan-huisbladenNee/Nee sticker
Wel ongeadresseerde reclamefolders, wel huis-aan-huisbladenJa sticker

Sticker aanvragen

U vraagt de Ja sticker aan via marketing@verspreidingen.nl(gratis) en ontvangt deze per post thuis. De Nee/Nee sticker vraagt u aan via www.neeneeneeja.nl.  

Geadresseerde reclamefolders

Op verschillende websites kunt u aangeven welke folders u graag geadresseerd wilt ontvangen. Bijvoorbeeld op kiesjefolders.nl of postfilter.nl.

Folders online bekijken

Op verschillende websites kunt u reclamefolders bekijken. Bijvoorbeeld op reclamefolders.nl, folderz.nl en allefolders.nl. Ook zijn er apps als Reclamefolder of AlleFolders.