Reclame en onderhoud op rotondes

De Rotondespecialist regelt en betaalt het onderhoud en is er verantwoordelijk voor dat de rotondes er netjes uit blijven zien. Om die kosten er uit te halen, mogen zij ondernemers benaderen voor reclame op speciale borden in de rotondeplantsoenen. Het kan om reclame gaan van allerhande soorten bedrijven, zoals supermarkten, tuincentra, kledingzaken, drogisterijen etc. Vanzelfsprekend hebben de ondernemers geen rol of taak bij het onderhoud van de rotonde, tenzij anders wordt afgesproken. De kosten voor de uitingen zijn afhankelijk van hoeveel verkeer dagelijks gebruik maakt van een rotonde.

Ook als een rotonde niet gesponsord wordt, zorgt De Rotondespecialist voor onderhoud. Het bedrijf heeft voor het beheer van de 19 rotondes met een lokale hovenier afspraken gemaakt.

Regels

Voor de reclame-uitingen hebben we regels opgesteld. Onder meer qua aantal borden op een rotonde en de grootte ervan, waardoor de reclame op de rotondes niet gaat overheersen en de verkeersveiligheid gewaarborgd is.

Voor reclame in de kernen en het buitengebied gelden de voorwaarden in ons reclamebeleid. Deze zijn bekend bij ondernemers.

Meer informatie

Voor informatie over de reclamemogelijkheden of het onderhoud, bel De Rotondespecialist, tel. (030) 2600 213 of bekijk de website van De Rotondespecialist.

Adopteer een rotonde via adopteereenrotonde.nu